מישהו יכול להסביר לי

haley

New member
מישהו יכול להסביר לי

בבקשה מה בדיוק כל כך מיוחד ומדהים ב"מסור"? באתי עם ציפיות בשמיים, בעיקר כתוצאה מביקוריי בפורום הזה (לא שאני מאשימה:)), נראה שרבים מכם התרשמו ממנו לטובה. יכול להיות ואפילו מאוד הגיוני שהאכזבה מהסרט הייתה גדולה יותר בגלל הציפיות הגבוהות, אבל בכל מקרה.. מה כל כך מדהים בסרט הזה? מה כל-כך גאוני בו? במשך כל הסרט ישבתי נגעלת, ומאוד מאוד קיוויתי שאכן הסוף יצפון בחובו איזה קטצ' מפתיע, ושהסיום ישאיר אותי פעורת פה. אמנם היו הפתעות בסוף, אבל לא כאלו מרגשות... איך שאני רואה את זה- וכמובן על טעם ועל ריח אין להתווכח, וזו רק דעתי- הסרט הזה הוא סתם גרסה גרועה של "שבעה חטאים".

עופר ש1

New member
מסכים איתך לגמרי!

אם חושבים על זה,זה סרט סופר מניפולטיוי די דוחה רוב הזמן,והסוף "המפתיע" שלו לא ממש הגיוני.

noa131

New member
לאא!!! ../images/Emo58.gif

כל הסרט גאוני!!! ונעמה אוהבת אותו אז בטח שנגעלת...לא סתם... אולי לא הבנת את הסרט נכון אבל זה לא סתם סרט אימה סגנון "היי משעמם לי.. בואו נרצח אנשים בדרכים מגעילות" הרוצח הוא חולה סופני והוא מעוצבן שאנשים שלא עומדים למות סתם הורסים לעצמם תחיים.. לדוגמה... אחד האנשים רצה להתאבד בכך שהוא חתך לעצמו תורידים עם חוטי תייל אז הרוצח שם אותו בחדר עם מלאאאאאא חוטי תיל ואמר לו שיש לו שעתיים לצאת לפני שהדלת תיסגר... זה אם הוא רוצה לחיות.. אם הוא באמת רוצה למות שלא יזוז.. הוא ימות כבר מרעב... אז שהמשטרה הגיעה אמרו שהחוטים חתכו לו בבשר כל כך עמוק שנמצאו מיצי קיבה(בעעעע) על החוטים... אז הוא בעצם כן רצה לחיות.... והנסיון התאבדות הזה באמת היה כדי למשוך צומת לב.. עוד דוגמה זה זאת שמשתמשת בסמים... אחרי שהמשטרה מצאה אותה היא אמרה שהוא עזר לה(!) שהיא הפסיקה להשתמש בסמים, שהיא למדה להעריך את החיים.. אז בקיצור... זה סרט עם מסר...

montu

New member
../images/Emo45.gif

הסכמתי עם הכל.. למרות שבאמת הסוף לא כ-ז-ה גאוני.. כאילו הוא נחמד והכל אבל הוא לא כל כך מפתיע או משו.. הסוף של האחרים או החוש השישי (
) יותר מפתיעים למשל..

sapirush1

New member
זה מה שיפה בסרט הזה

רוצח עם מסר.. לא משנה שרוב האנשים שהוא ניסה לעזור להם מתו ואני לא מבינה למה יש כאלה שלא אוהבים את הסוף? הוא היה ממש יפה זה מה שגורם לצאת עם חיוך מהסרט בגלל שהקצב של הדברים הופך להיות ממש מהיר ומעניין

heavenly girl

New member
אז... ../images/Emo2.gif

מה הקטע של האח מהבית-חולים? הוא היה שותף של הרוצח החולה הקירח הסופני? ומה פשר כל הקטעים שהראו במהלך הסרט והסבירו קצת על מה שקרה בעבר של דוקטור לורנס גורדון? אני בהתחלה חשדתי שלורנס בעצמו הוא הרוצח,אחר-כך הבנתי שזה טאפ-השוטר הכושי שאותו מגלם דני גלובר,אח-כך עברתי למאט,האח מבית-החולים שעבד ביחד עם לורנס גורדון,ובסוף הראו שזה אכן החולה-קירח-הסופני. אפשר הסבר מסודר,מובן,ולא מבלבל. בבקשה!

noa131

New member
הקטע שלו...../images/Emo58.gif

כנראה ששיעמם לקירח הסופני... אז הוא החליט לעשות משחק+משחק... כלומר... הוא אמר לאח מהבית חולים את החוקים של המשחק, אמר לו שהוא צריך לקחת את גורדון ואת הצלם ולשים אותם בחדר ולחטוף תמשפחה של גורדון ובלה בלה כל מה שהיה בעצם.. ואם הוא לא יעשה את זה הוא יהרוג תמשפחה של האח... ולדעתי הסוף היה סבבה... אם לא הייתי קוראת כאן ספויילר שהגופה באמצע זה הרוצח זה היה יכול להיות יותר סבבה... אוף אני חייבת להפסיק לקרוא ספויילרים.. התמכרתי... אז קיצר.. הוא לא היה שותף.. הוא היה המשחק וגורדון בעצם היה המיני משחק... [C-כל הזכויות שמורות לנעמה כי אני לא הבנתי כלום מהסרט והיא הסבירה לי...]

sapirush1

New member
באמת כדאי שתפסיקי לקרוא ספויילרים

כי הקטע שהגופה של הרוצח קמה הוא ענק

KRUEGER

New member
לא נראה לי שזה בדיוק....

נראה שהייתה גם איזשהי סיבה שהוא שיחק גם עם השני שיהיה יאני הרוצח....

הכי אהבתי../images/Emo58.gif

את הקטע שהבחורה צריכה לחשוב מהר אם להוציא את המפתח מהגוף של חבר שלה או לא.. ואז בסוף הסתבר שהוא עוד היה חי.. זה הקטע שהכי צימרר אותי..

KRUEGER

New member
בלי להעליב...

אם את לא חושבת שהסרט גאוני אולי לא הבנת אותו?

izik79

New member
אולי הבינה ואולי לא.

על טעם ועל ריח... אתה יודע

למעלה