מישהו יכול להסביר, מה קורה פה?

ע ד ו ש ו

New member
מישהו יכול להסביר, מה קורה פה?

קראתי עכשיו באתר של הטור על נפילה מסיבית שכוללת גם את הראס וגם את בלאטרן?.. מדובר בשלב של היום או שמדובר בנפילה המסיבית של אתמול ואני מעופף משהו(?) נו קדימה, עדכונים לחברה המסכנים במשרד... עדושו.

פטאקי, בוגארד, בלטרן ורוביירה, מורו

כל הרוכבים האלו היו מעורבים בהתרסקות. רוב הרוכבים הצילחו כבר לסגור את הפער, אם אני לא טועה בלטרן ורוביירה עדיין מאחור, רוביירה נפצע והתעקב כשטיפלו בו.

ע ד ו ש ו

New member
דווקא בלאטרן...

מכולם דווקא בלאטרן הוא בקבוצה שלי ואני צריך נקודות... ז"א שזרוע חזקה אמור להתמודד עם ההתקפות בחוד ללא פועליו או שהם כבר צימצמו אליו? עוד שאלה אחת ודי, מי כרגע בקבוצת בריחה של הפלוטון? עדושו.

אוגריידי,קאסר,בקסטד,פיל,ווקלר

ותשובה לשאלה הבאה שלך
, כן הם יכולים לזכות בחולצה הצהובה היום. תומאס ווקלר התחיל את היום בפיגור של 3:00 דקות מהצהובה. סטואי או'גריידי 06:49 סנדי קאסר 07:16 מגנוס בקסטד 9:09 ג'קוב פיל 09:24 הפער הוא בערך 15 דקות, ויש להם סיכוי ללבוש את הצהובה.

Sybh

New member
בבריחה עכשיו

סטיוארט אוגריידי, ג'קוב פיל, מגנוס בקשטדט, סנדי קסאר ... ותומס וקלר, אלוף צרפת. הקבוצה מובילה בלמעלה מ-17 דקות על הפלוטון ווקלר רחוק "רק" 3 דקות מהצהובה, כך שאני מניח שהבריחה הזו חייבת להתפס במוקדם או במאוחר...

zorka

New member
מה עם מגבלת הזמן?

יכול להיות שהפלוטון כולו לא יעמוד במגבלת זמן? ב- 2000 או 2001 קרה דבר כזה והחליטו לא לפסול את כל הרוכבים. נדמה לי בנוסף שאוגריידי זכה אז בצהובה והא היום גם בבריחה.

shay golan

New member
2001 קטע מ' 8

אריק דקר ניצח ואוגריידי לקח את הצהובה בזכות בריחה נוספת שהיתה לו כמה ימים לפני.ואיבד אותה אחרי יומיים לפרנסיס סימון. כל הפלוטון הגיע אחרי מגבלת הזמן, והוחלט כמובן לאפשר לכולם להמשיך. באותה בריחה היו גם: איטור גונזאלס, מרק ווטרס, KNAVEN Servais, DURAND Jacky, DIERCKXSENS Ludo, וKIVILEV Andrei ז"ל. חתיכת בריחה היתה שם...

shay golan

New member
ומי הגיע אחרון בפלוטון באותו יום?

Jakob PIIL. לי יש הרגשה שהיום הוא יכפר על כך

הפלוטון סיים כ-35 דקות אחרי הדבוקה

המנצחת באותו היום. ואיך אפשר לשכוח את הצרפתים הפאתטים שהאמינו כי פרנסואה סימון יכול לקחת את הטור באותה שנה, לאחר פער של למעלה מ-20 דקות על לאנס. ובכן, בהרים, לאנס קבר את סימון באדמה ושלח אותו למקום אליו הוא שייך.

ברדלי מק'גי גם היה שותף לנפילה

ההמונית, ויחד עם כאבי הגב שהוא הגיע איתם- הוא פרש מהמירוץ.

yaelh8

New member
קורע לב הנפילות

אני פשוט לא יכולה לראות אותם מתרסקים ככה אני כל כך מרחמת עליהם

למעלה