מישהו יכול להסביר פעם אחת ולתמיד

מישהו יכול להסביר פעם אחת ולתמיד

באיזה צורה לעשות את החורים? אני תמיד עושה בערך 20 חורים בינוניים וארבע גדולים מסביב, אבל זה לא הולך טוב עם כל סוגי הגחלים, אז כפרה עליכם, יש לי נרגילה בת זונה אבל הקטע של החורים לפעמים דופק לי ומחניק,.. יש קשר לזה שאני שם שני שכבות של נייר כסף?

Soviet Spy

New member
נסה לא לשים שתי שכבות ../images/Emo4.gif

אני באופן אישי מחורר עם מחט בערך 10 חורים טנים במקום שבו הגחל אמור להיות, ועד 5 מסביב.

JustThomas

New member
בלאט, לא שתי שכבות

זה הדבר העיקרי שהורס. עוד לא הבנתי מאוד למה, אולי בגלל המיקום של החורים או העובי שיוצר בידוד. (אם אתה מתכוון לשתי שכבות ישר מתחת לגחל לא שכבה מתחת לטבק) פשוט שים לב לכיוון של הנייר, (הצד המבריק - למטה) ואם אתה קונה נייר מתאים לנירגול מה טוב, אם אתה קונה סתם נייר כסף פשוט אני אוהב אותו עבה יחסית. אבל זה סובייקטיבי. ובעניין לחורים, תנסה לפי ההגיון - רוב החום בגחל מרוכז באמצע, בגלל זה עושים חורים יותר קטנים בשביל שייכנס יחסית פחות חום מאשר לחורים מסביב, שכל הטבק יישרף בצורה אחידה. אני אוהב לשים הרבה חורים קטנים עם סיכה ממש מתחת לקיסם, חורים יותר גדולים קצת מסביב, ומעגל של איזה 7 חורים גדולים מאוד בצדדים ממש. אבל זה רק אם יש לך זמן. אם לא, תעשה חורים בינוניים-קטנים במרכז ומסביב, וחורים יותר גדולים בצדדים ממש.

שכבה אחת

הרבה חורים קטנים באמצע תתחיל לחורר מהאמצע ותמשיך לחלק החיצוני (לא עד הסוף!) בצורת קפיץ שגדל וגדל (וואי אני לא טוב בלנסח את זה) אח"כ תעשה 4 חורים מאוד גדולים בפינות - מערב, מזרח, דרום, צפון. זהו. אני חושב.

תודה לכולם על ההצעות אבל עוד משהו..

אתם אומרים לעשות חורים קטנים באמצע אבל אני לפעמים מזיז את הגחל לצדדים ואז זה לא טוב כי זה עולה החורים הגדולים,לא? רק השאלה הזאת ואז אני מפסיק לשגע אותכם..

JustThomas

New member
אם אתה עושה חורים כמו שצריך

אז אתה לא צריך להזיז. מזיזים את הגחל ש"מחניק" מדיי, כלומר הטבק נשרף יותר מדיי בגלל שיש יתר מדיי חורים \ חורים גדולים מדיי.

BiRd Of PrEy

New member
ת'אמת אני לא מבינה מה הבעיה שלכם

אני עושה 2 שכבות עם נייר כסף דיימונד[שזה עבה! פשוט מותחים את הנייר כסף טוב על הראש], ואז עם סיכת ביטחון כ-30 חורים בצורת כוכבית.. ויוצא לי ראש בן זונה=]

למעלה