מישהו יכול להסביר..

• פותח הנושא Plax
  • פורסם בתאריך

Plax

New member
מישהו יכול להסביר..

מה זה חשמל סטטי,איך יוצרים חשמל סטטי והאם אפשר להזיז ע"י חשמל סטטי חפצים?

phrizer

New member
לא למדתי את זה ואני לא מורה למדעים

אז אני לא יכול לענות לך לעומק ואולי אני גם טועה בתשובה אבל: חשמל סטטי זה מטען של חשמל שיש לו ייחוד שאין לי מושג מה הוא. יש כמה דרכים, הכי קל זה לשפשף בלון הרבה על חולצה. כן.

Plax

New member
בקשר לתגובה...

איזה כלים אפשר להזיז ע"י חשמל סטטי (ללא מגע יד) ואיך אני יוצר על היד את החשמל הזה?! הכוונה שלי היא יותר לקטע של טלקינזיס אם לא הבנת,בבקשה ענה לי.. תודה!

phrizer

New member
בדקת בגוגל לפני ששאלת?

כי אני בטוח שתמצא שם את כל מה שאתה מחפש.

MasterCool

New member
הכי הרבה שאפשר להוזיז אם חשמל

סטטי זה, חתיכת דף קל. גם חוט דק אפשרי, יותר מזה, כלום. זה לא כמו שאתה רואה קוסמים והם מוזיזים לך דברים יותר רציניים ואמרים שזה חשמל סטטי, זה בולשיט..

Plax

New member
זאת אומרת

שאתה שם דף על שולחן או חוט.. ואתה יוצר חשמל סטטי ע"י שיפשוף כפות הידיים עד שאתה מרגיש חום ואז אתה פשוט מעביר את הידיים שלך מעל הדף או החוט והוא פשוט זז לו ?!

Plax

New member
מה ז"א מטען גדול יותר...

ולאיזה מטען אתה מתכוון והאם איך שתיארתי אז ככה אפשר באמת להזיז חפץ מסויים ללא נגיעה?!

ll191

New member
חשמל סטטי

אם אתה טוען את עצמך מספיק (לא אפשרי ע"י שפשוף ידיים) אז אתה יכול להזיז חפצים מאוד קלים כמו חתיכות נייר. אבל בשביל שתיטען ברמות כאלה צריך תנאי מזג אוויר מאוד יחודיים או מכשיר שעושה את זה בשבילך (כמו מחולל ואן דה גרף). תקרא את הלינק שמישהו שם פה...

phrizer

New member
מטען של חשמל סטטי

שפשוף קטן בטח לא יכול להזיז משהו, אבל ידוע שברק זה מטען ענקי של חשמל סטטי והוא יכול לעשות הרבה מאוד. קח דוגמה (שאף אחד לא ינסה את זה באמת אם זה לא ברור): לוקחים עפיפון שבנוי מברזלים והחוט שלו הוא חוט חשמל, מטיסים אותו כשיש סערה וברקים ומחברים לידית של דלת בלי הארקה שעשויה מברזל חשוף, משם מחברים את זה לאלומיניום ואת האלומיניום מחברים לפיסת עץ. אני בטוח שאחרי הברק הראשון ישיאר ממנה רק פחם.

phrizer

New member
מוליך חשמלי לא כבד או יקר שקל לכופף

אותו. אם אני לא טועה נייר כסף עשוי מאלומיניום.

homerJsimpson

New member
קבל ניסוי-

קח נייר, ותקרע אותו לחתיכות קטנות. קח סרגל פלסטיק, ושפשף אותו בשיערות בראש כמה שניות, ואז תעביר את הסרגל מעל החתיכות. זה המקיסמום שתוכל לעשות עם חשמל סטטי.

7411

New member
תראה מה לעשות

אני לא יודע אם תצליח להזיז משו עם חשמל סטטי ואם אתה יכול ליצור אותו ככה בקלות אבל אתה יכול ליצור אנרגיה למרות שאי אפשר לעשות איתה הרבה.... בכל זאת...אפשר להזיז חפצים בלי לגעת בהם אבל זה לוקח זמן והרבה השקעה זה TK טלקינזיס ואתה צריך לשלוט באנרגייה שכבר קיימת ולהזיז אותה שתפגע בחפץ... תיכנס לאתר WWW.PSIPOG.COM למאמרים ותראה מאמרים על TK יש שם 8 בהתחלה תקרא את ה 5 הראשונים בלי לנסות להזיז או משו כזה רק תקרא ושתגמור למחרת תנסה להזיז מה שיגידו לך שזה כמו שבשבת על נעץ וכמעט בטוח שתצליח אחרי יום ואולי פחות אחרי כה זמן כבר תנסה קרח גולות ומה שתרצה...יש שמה אחד שסיפר שאחרי 9 חודשים הוא הזיז כיסא שהיה בצד השני של הכיתה שלו....הכי חשוב שתאמין בעצמך אני כבר הצלחתי בהצלחה

Plax

New member
תקשיב ...

אני לא מאמין בתופעת הטלקינזיס... ולי במיוחד אין אותה (או את הכוחות האלה של הזזת חפצים מרחוק,ע"י-"כח המחשבה")... פשוט סתם התעניינתי בהזזת חפצים ע"י חשמל סטטי ... אבל מה שאתה בא להגיד לי שלך יש את היכולת הזאת?! "הכי חשוב שתאמין בעצמך אני כבר הצלחתי..." זה מה שרשמת... ענה לי בחזרה, תודה

homerJsimpson

New member
אני מאמין שהמקסימום שאדם יכול להזיז

בלי לגעת, זה חתיכות נייר קטנות, וגם זה רק בעזרת חשמל סטטי. אבל שוב פעם, אמונה שלי.

למעלה