מישהו יכול להעלות רשימה של כלל הסניפים?

מאיוש911

New member
מישהו יכול להעלות רשימה של כלל הסניפים?

ואם אתם יודעים אז גם מרכזים ..

SoulDancer

New member
מדרום לצפון [אני מנסה]

באר שבע-אין לי שמץ מי הרכז כפר שמואל-כנ"ל כרמי יוסף- רחלי[?] גדרה-לולו נס ציונה-עודד ורקפת ראשון מרכז-שאלה טובה.. מערב-איילון ונוי אור יהודה-רוזיו? לא סגורה על עצמי.. עמידר-עידו סימן טוב נתניה-אלון ותמר גולומב פולג-אין לי מושג.. מכבים-מממ... מודיעין-שלי ובר? [לא בטוחה] חדרה-זיו ואנר זכרון-אין לי מושג=/ נילי- [אין לי מושג איפה לתקוע את זה גיאוגרפית..מצטערת..חח] ולא יודעת מי מרכז.. ונראה לי שחסרים לי סניפים..חחח טוב לא הכי עזרתי אבל ניסיתי

מוסיפה>>

נעלה- זהבית, ובעצם נילי גם... כי הסניפים התחברו.
יש את חולדה גם... ואבן יהודה אולי?

L I L O C H

New member
....

כפ"ש הרכז שלהם הוא דניאל ראשון מרכז נכנסה אליהם עכשיו רכזת חדשה [אחת שהייתה משהו באקי"מ] באור יהודה זה מישהו בשם מוטי. מכבים גם נכנס להם מישהו חדש. ויש את מכבי ים בנתניה שהש"ש אחראיים עליהם. וזהו ניראה לי....

noamsheron

New member
ממ יש גם דימונה, לא?../images/Emo122.gif

חח זה מוזר שאנחנו לא יודעים מי הרכזים של הארצי..

מאיוש911

New member
תודההה

ודימונה פתחו מחדש .. יש 2 גרעינרים שמרכזים כנ"ל באר שבע(הרכזת שלהם הייתה המדריכה שלי בח')

yaelula94

New member
תיקון ותוספת..

דבר ראשון את סניף פולג מרכז מישהו בשם ליאור לא זוכרת שם משפחה..! לגבי נילי ונעלה- כרגע זה סניף משותף שאותו מרכזת מטי גולן בלי קשר לזהבית אם אני לא טועה... ולגבי התקיעה הגאוגרפית של המקום התקוע הזה, זה ליד מכבים ומודיעין אז אנחנו או לפניהם או אחריהם... וגם באזור של כרמ''ס וכפ''ש...

למעלה