מישהו יכול להציע לי

NaughtyBoy

New member
מישהו יכול להציע לי

איפה אפשר לקנות דיסקמן mp3 במחיר סביר של חברה ידועה וטובה?

לגבי מחיר סביר אני לא ממש יודע,

אבל ככל הידוע לי, עדיין אין בארץ <ובעולם?> דיסקמנים הקוראים MP3 של חברה ´ידועה וטובה´, כמו סוני או פנאסוניק וכו´ בכלל. אני לפחות לא מצאתי

NaughtyBoy

New member
טוב אני מצעתי

של פילפס , קאנווד , סמסונג , ושל ג´נסן באתר amazon.com אבל אין משלוחים לארץ וגם אם אניישלח את הנגן למישהו בארצות הברית והוא ישלח לי את הנגן לארץ המכס יקפיץ לי את המחיר בעשרות אחוזים ככה שזה ממש לא משתלם. אגב המחירים נעים בין 55$-135$

לגבי המכס אני לא בטוח

כזכור לי כל מה שקשור למחשבים הוא ללא מכס. וכיוון שהנגנים הללו קשורים ל-MP3 אז הם קשורים למחשבים. כעיקרון כל מה שניתן לחבר למחשב נחשב כאביזר למחשב (אפילו מצלמות דיגיטליות) ואין עליהם מכס (רק מע"מ). משתלם לבדוק במכס עצמו (נותנים את הדגם של המכשיר והם אומרים אם יש מכס או אין). אמיר.

NaughtyBoy

New member
יש מספר טלפון?

מה המספר טלפון של המכס בישראל? ומה עם מע"מ כמה כסף זה יוצא?

לגבי טלפון לא מצאתי אבל...

יש אתר. לגבי מחיר אחרי מע"מ פשוט תמיר לקשלים ותוסיף 17%. אמיר.

NaughtyBoy

New member
תודה רבה....

עכשיו לבעיה הסופית אין מישלוחים לישראל... אני יודע שקיימת חברה באתר ezbytus.co.il שעושים את המשלוח לארץ אבל המחיר של המשלוח לישראל הוא מינימום 21$ ככה שאם אני יעשה חישוב של הנגן שעולה 75$ זה יוצא לי יותר יקר מבארץ 75$+21$+17% לא משתלם ככה שאני צריך למצוא דרך לשלוח את זה לארץ במחיר סביר.

הדיסקמן הטוב בעולם!

גם אני חיפשתי אתמול דיסקמן שמנגן mp3 , אבל אני חיפשתי גם רדיו מצאתי דיסקמן של חברה לא ידועה בארץ, אבל הדיסקמן הזה שלה קיבל ממוצע 9 פלוס בכל המגאזינים. הוא קורא גם wma חוץ מ mp3 יש לו רדיו, הוא קורא גם דיסקים רב פעמיים, ויש לו כמובן בטריה נטענת. המחיר שלו די סביר ואפשר להשיג אותו ב 152 דולר. דרך אגב חיילים בשירות סדיר פטורים ממיסים עד 30 דולר. צירפתי קבצים וקישור תהנו

למעלה