מישהו יכול להשוות בין הנגנים הבאים?

myslinky

New member
מישהו יכול להשוות בין הנגנים הבאים?

שמי יואב ואני ממש מתלבט כרגע איזה נגן כדאי לקנות. אני מוכן להשקיע עד רמת ה 1700 1800 שקל ומתלבט בין כל מיני פירמות ויצרנים. archos, ipod, creative, לכולם יש כל כך הרבה גדלים שונים. לא קריטי לי רדיו או טייפ למרות שזה יכול להיות נחמד. לפי מה מחליטים עם כל הבלאגן הזה ???? תודה לכל האנשים שיושבים בשעה הזו ובמצב רוח נדיב לענות על כל כך הרבה שאלות . . .

weird dust

New member
טוב, כמה דברים

איזה גדל נגן אתה רוצה? הארקוס הוא נגן יקר יותר ולפי דעתי לא עומד בתקציב. הקריאייטיב בגודל ה20 ג'יגה הוא זול אך לוקה בחסר, הוא גדול ומגושם ואין בו זיכרון באפר מספק. אני מבין כולם ההיתי הולך על האי פוד. אבל שוב איזה גודל זיכרון אתה צריך? לאילו שימושים?

myslinky

New member
עוד כמה דברים . . .

אני מעוניין במשהו של כ 20 GB, לא יותר. לא אכפת לי מהעיצוב, כן איכפת לי מהגודל ומהמשקל, ( יום יום לאוניברסיטה בכיס וכן הלאה ). לא כל כך רוצה להתפשר על איכות. אגב מה לגבי מחירי דיוטי פרי ?

weird dust

New member
האי פוד נשמע הכי מתאים מהרשימה הנ"ל

האי פוד הוא הנגן הכי פשוט סך הכל. אבל יכול להיות מצויין. הוא יותר טוב לדעתי מהקריאייטיב והארקוס ירדו בגלל תג המחיר הגבוה. אם אתה מעוניין בהקלטה או דברים דומים מומלץ לברר על מכשיר אחר במקום האי פוד.

weird dust

New member
עוד לא הגיע לארץ

אבל בטח יגיע בקרוב. מכשיר מאוד נחמד ויש לו אחרים קטנים גדולים שנמצאים אצל כמה מחברי הפורום. הנגן תומך ביותר סוגי קבצים מהאי פוד. מציג תמונות. זמן בטריה כמו לאי פוד (12 שעות) אבל ניתן להחליף את הבטריה. מגיע במגוון צבעים.

bitonano

New member
סתם שאלה שעיניינה אותי ולא מצאתי

תשובה: 1. האם ל-H10 יש זיכרון buffer? חיפשתי באתר של iRiver ולא היה שם זכר לבאפר בכלל...

weird dust

New member
גם באפל זה לא מאוזכר כראוי

אני לא ממש יודע אבל אמור להיות בו, ניתן להרגיש שהוא חושב כל שיר, 2 שירים. ולפי זה לחשב בערך. אם אתה רוצה אתה יכול לנתח את האי ריבר שלך או לחפש תמונות.

bitonano

New member
מה תמונות יעזרו לי?

הוא חושב איזה שנייה שתיים ומעלה שיר, איך אני אדע אם הוא מעלה שתיים בבת אחת או שיר אחד בלבד?

weird dust

New member
דרך תמונות ניתן לראות את השבב

אם יש שבב של פלאש יש זיכרון. שוב, מאוד יכול להיות ואולי אפשר לשאול בפורום של ארקדיה, אולי הם יודעים משהו בגלל הקשר שלהם לחברה.

למעלה