מישהו יכול להשיג אקורדים לשיר "חבר?

tiger fist

New member
מישהו יכול להשיג אקורדים לשיר "חבר?

אם מישהו יכול להשיג, אני מאוד אשמח, כי משום מה, זה לא נמצא בשירים האסורים. לא 1 ולא 2. תודה

ליאורנר

New member
הנה קישור לאקורדים....

FM CM CM7 CM7+ CM חבר איך נהיית אחר כך אותי מסדר G G4 FM7 מעיני מסתתר G7 CM כל כך ממהר G CM שום דבר לא גומר FM CM CM7 CM7+ CM בי אתה לא מתעסק ושיחותיי מנתק G G4 FM7 למה אתה משחק G7 CM בליבי מפקפק G CM מנצל וזורק FM G7 FM לא, אתה יותר אלי לא תבוא G CM G7 מה גרם לך כה לשנוא

נצל"ש -

אם למישהו יש את האקורדים לשיר "מלח הדמעות" אני מאוד אודה לו אם יכתוב לי אותם. תודה.

TairAtias

New member
בא לי להיות איש טוב

מתוך השירים האסורים2 F# F#sus4 E ובחוץ עכשיו שקט הכל Emaj7 A6omit5/B F#m בראש י המחשבות רצות F#m7 C#m יש גם רגעים כאלה E B7 מעלים בי זיכרונות *עוד פעם בבית השני* Amaj7 E היו ימים זרחתי כמו האור Amaj7 B היו ימים כביתי בשקיעה F#7sus4 E7 E היו ימים כמעט אבדתי A6omit5/B היו ימים של אהבה ואז עוד בית ועוד פעם הC part "בלילות בהם......." והסוף: E E A6omit5/B ואת מלח הדמעות A E/G# A6omit5/B diezF ןאת מלח הדמעות

תודה רבה!

עזרת לי מאוד

Red Bloody Rose

New member
../images/Emo207.gif אפרופו אקורדים...

למישו יש את האקורדים/טאבים של "Summer" של בלאקפילד ? (נו מה, זה קשור לאביב גפן חח)

tiger fist

New member
הולכת על המים- מצורף

טוב זה לא שלי, אני לא כתבתי את זה, אבל אני לא זוכר מי נתן לי את זה, אז קרדיט לבעל הקובץ :) תהנה, שיר מדהים.

למעלה