מישהו יכול לומר לי בבקשה

ג ל נ ט י

New member
מישהו יכול לומר לי בבקשה../images/Emo17.gif

איך בודקים כיוונון של הספרוגים בגלשן? עושה רושם שיש אצלי הבדל משמעותי בין ימין לשמאל וניכרת השפעה בזמן טיסה. באיקארו אמרו לי משהו סתום כמו "You should put the GV on and check, behind the keel" אבל אין לי מושג על מה הם מדברים. מישהו?

חגי

New member
זה נכון - צריך למשוך VG

עד הסוף ולהעביר חוט ניילון מהקיל לקצה כנף ולבדוק את הפער האנכי בקיצור - זה ממש לא מסובך אבל זה לא בסדר בכלל- אתה אמור לקבל גלשן פיקס ומבחינתם הם צריכים לדאוג לך מעבר להסבר מאפן בטלפון. לא הייתי קונה מהם חולצה.

דן שו

New member
למנוע דפרנציאל

בין כנף ימין לכנף שמאל. עליך לבנות גלשן ללא שחיפים עתה הבט מלפנים הבא את עיניך כך ששפת ההתקפה תפגוש את קצות הספרוגים. אם קים דפרנציאל תקן אותו. אין שוני בין כנף מתוחה למשוחררת, במתוחה ייעלמו לכאורה הספרוגים. לגבי כמה גבוהים צריכים להיות הספרוגים קימת פרוצדורה לכוון ברעיון שחגי דיבר עליו. אך לפי הבנתי את שאלתך היא היתה בסיסית יותר.

חגי

New member
התחרפנתי מהעברית שלך

מה זה שפת התקפה? החלק התחתון? העליון? איך רואים פער (דיפרנציאל בלשונך)? צריך למדוד בצורה מדוייקת- גם פער של 2 סמ משמעותי. נדמה לי שגרט עשה תהליך בדיקה של שחיפים וספרוגים בשיטת חוט ניילון מתוח מהקיל.

דן, רק בשביל העברית שלך...

היצרן צריך לספק נתון של גובה הספרוגים כאשר הגלשן פתוח ומתוח (לא ה VG) בשכיבה על משטח ישר. הגובה הוא של הקצה הרחוק של הספרוג מהמשטח.

ג ל נ ט י

New member
שיטה מענינת

ובכל זאת אם הרכבה על הריצפה היא מדויקת מישום שיש לכנף דיהדרל (צריך גם לימצוא ריצפה נקיה וחלקה). לחגי - לא ברור לי איך חוט עושה את העבודה, תוכל לפרט?

אברון, הזדקנת!

התוצאה תהיה שהוא יידע, מה שהוא כבר יודע, שהם לא באותו גובה. זה לא מספיק כי צריך לדעת מי מהם בגובה הנכון ולכוון את השני בהתאם. לפנות לייצרן.

ג ל נ ט י

New member
הדרכה מונחית...

טוב הבנתי שצריך חוט. עכשיו מאיפה לאיפה מחברים את החוט? האם זה חוט בין הספרוגים או בון קצות הכנף (כך שאוכל לימדוד את גובה המפרש מעל או מתחת לחוט) ?

חגי

New member
הכי טוב דבר עם גרט - החוט לדעתי

צריך להיות מהקיל לקצה כנף ואז את היכול לראות את ההפרשים בכל צד ולהשוות לטובת סימטריה אני גם מציע שתצלם את החיבור של הספרוגים ותשלח לאיקארו

למעלה