מישהו יכול לומר לי מה זה הידרותרפיה

ויווש

New member
מישהו יכול לומר לי מה זה הידרותרפיה

והאם זה יעיל לילדי PDD?

טיפול במים נהדר לילדים רבים../images/Emo45.gif

היי ויווש, טיפול במים נותן פידבק טוב למערכת החושית והתחושתית של ילדים רבים. הוא מאפשר להם פידבק פרופריוצפטיבי על מצב הגוף ונעים לרבים מהם. זאת אחרי שהם מתרגלים לתחושה. יש מטפלים מומלצים ברשימה בבית לורן וכדאי להעזר במדריך עם רקע בנושא. שחייה היא בעייתית כאשר יש צינורית כפתורים באוזניים אך במקרים האחרים היא נהדרת. בהמשך אפשר לעשות להם שילוב עם ילד רגיל במים או שילוב בקבוצה קטנה.

lkless

New member
טיפול במים מומלץ לתושבי גבעתיים

בני בן 4 למד התמצאות במים במשך שנה וזה לא התקדם לשום מקום, טיפלנו במקום עם קבלות אך נאמר לי כל הזמן שרק בגיל 6 הילד יכול לשחות. למזלי פגשתי בחור חמד עם תעודות ותאריך בחינוך גופני וטיפול במיים לילדים עם PDD פיגור ובעיות מוטוריות והוא לקח על עצמו את הטיפול בבני. כמובן שלא היו לי צפיות, כי האמנתי שזה יגיע רק בגיל שש כפי שכל "המומחים" ספרו לי. לא ראיתי את השעורים עצמם אך המדריך הזמין אותי לאחר כשמונה שעות!!! לימוד ולהפתעתי שלא לומר תדהמתי הבן שלי שחה על הגב, שחה חתירה ועשה פעילויות המורכבות משתיים ושלוש הוראות. אני מוכנה להמליץ על המדריך למרות שלא בקשתי את רשותו, למה שרק בני יהנה. שמו תמיר שלום, הוא עובד בעולם המיים בר"ג והנייד שלו, לא להתקשר מוקדם בבוקר הוא : 052-632548. ונא לא להבהל מהמזכירה האלק' שלו, הומור וכאלה. בהצלחה וחג שמח לכולן/ם.

למעלה