מישהו יכול לזהות בצבים שלי מה זכר ומה נקבה

aaalmoggg

New member
מישהו יכול לזהות בצבים שלי מה זכר ומה נקבה

שלום מישהו יכול לזהות משתי הצבים האדומי אוזן מה זכר ומה נקבה

etiush

New member
קודם כל

התמונה לא ברורה. שנית כל, הם נראים לי צעירים מידי בכדי להבדיל. שלישית, צריך תמונה יותר טובה של איזור הזנב, קלואקה, שיריון תחתון, רגליים.

aaalmoggg

New member
קרן יש לי 2 צבים ואחד אין לו בצדדים של הראש

אדום זה אומר שהוא לא אדום אוזן?

לא בהכרח

כתוב באינטרנט שלא לכולם יש "אוזן" אדומה There are three subspecies of pond slider in the United States. Trachemys scripta elegans (red-eared slider) gets its name from the broad reddish or orange stripe behind each eye, though some red-eared sliders do not have this streak. אבל אני לא יודעת להגיד לך איזה צב יש לך...

כשאתה מגיב תגיב ישר להודעה

ואל תפתח הודעה חדשה בכל פעם שאתה רוצה להגיב. זה דוחק הודעות של אנשים אחרים לעמודים קודמים.

aaalmoggg

New member
אוקיי תודה לא ידעתי כי זה הפורום

הראשון שאני התכתבתי איתו היי פעם

aaalmoggg

New member
אתה מתכוון לצבים שלי?

ואם אתה מתכוון אליהם הם מבלגיה והם בני כמעט שנה (ב20 ביולי)

etiush

New member
לא רוצה לתקוף, אבל

קראתי את השירשור לגבי הצבים. אני לא מבינה למה אנשים מחפשים לעשות כסף מסחר בבע"ח... זה מטריף אותי... ובקשר אלייך אלמוג, בן כמה אתה? אני מקווה שתהיה מספיק בוגר בשביל לטפל ביצורים המתוקים הללו במשך חייך, כי זה לא דבר קל. אתה תצטרך להמשיך ולספק להם מקום גדול ככל שיגדלו. כמובן אם יהיו סימנים של חולי, ללכת לוטרינר. ואם אי פעם לא תרצה אותם, אז באמת תפנה לגורמים המתאימים...

aaalmoggg

New member
אני בן 15 ואני אז חשבתי למכור ולא ידעתי שזה

אסור כי רוב האנשים שרואים שהצבים שלהם גודלים לגודל של עד 25 ס"מ לשיריון כבר הם לא רוצים לגדל אותם. ואת זה בהתחלה לא ידעתי אבל טוב שנכנתי לפורום הזה כי אם לא הייתי נכנס לפורום הזה לפני חודש הייתי היום מוכר אותם וגם עכשיו אני נהנה מהצבים וטוב שהם נשארו אצלי.

aaalmoggg

New member
שלום לך קרן!

אני רציתי לשאול אם את יודעת איזה צמחי מים מתאימים לצבים שלי? ורציתי לשאול שאלה לא ממש קשורה:למה רשום לך בשם משתמש קרן ספארי ? זה בגלל שזה השם משפחה שלך או שאת עובדת בספארי או משהו כזה?

תשובות

1. לא יודעת איזה צמחים מתאימים. אבל אני בטוחה שיש כאן ח'ברה אחרים שיודעים 2. כן, אני עובדת בספארי (אם תפתח את הכרטיס האישי שלי תראה שכתוב)

aaalmoggg

New member
תודה על התשובה, ויום שישי ב4 במאי בין השעות

17:00-09:00 את תהיה?? כי אני הולך לשם . http://www.myreg.co.il/PC25/

לידיעתך

הספארי נסגר ביום שישי בשלוש! הקופה נסגרת באחת וניתן להישאר עד שלוש פתאום קלטתי את השעות שכתבת בילוי נעים

למעלה