מישהו יכול לחוות דיעה על התכנון הזה לכרתים?

מישהו יכול לחוות דיעה על התכנון הזה לכרתים?

שלום.
אני טסה לכרתים ל - 4 לילות (5 ימים) עם חדר במלון Belvedere ב - Agia Pelagia ואשמח להתייעץ בנוגע לתכנון שחשבתי עליו.
חשבתי לנסוע ביום הראשון (נוחתים בבוקר) לטייל בקנוסוס, ומשם לנסוע בערב למלון. שקלתי לבקר גם במוזיאון ארכיאולוגי בהראקליון, אבל אני חוששת שזה יהיה עמוס מדי.
ביום השני לבלות בחוף, ולטייל בעיירה עצמה.
ביום השלישי לנסוע לאנויה (ואולי להרחיק עד זוניאנה, שהבנתי שהוא כפר מיוחד יותר). האם סביר לקוות שיהיה זמן לבקר במערת אידה גם?
ביום הרביעי שוב באחד החופים.
ביום החמישי לנסוע להרקליון ולטייל בעיר ובמוזיאון הארכיאולוגי.

האם לדעתכם הנסיעות ביום השלישי ארוכות מדי? אני לא רוצה לנהוג הרבה.

בנסיעה לאורך החוף הצפוני, הבנתי שיש כביש ישן וכביש חדש, כשעל החדש המקומיים נוסעים מהר יותר ועלול להיות מסוכן. האם זו גם דעתכם? אם נוסעים על הישן, אפשר לעצור עצירות לטיול על החוף כשיתחשק לנו?

אם בכל זאת נוסעים במוניות או תחבורה ציבורית יש מקום לאכסן מזוודה בהראקליון או קנוסוס?

אלטרנטיבה נוספת שחשבתי עליה, היא להיות בבאלי במקום באגיה פלאגיה. ממה שקראתי, החוף שם יפה ושקט יותר. האם לדעתכם היופי והשקט שווים את הריחוק מהרקליון? במידה וכן, חשבתי אולי לישון 2 לילות באגיה פלאגיה, ובסוף יום הטיול השלישי להגיע למלון בבאלי. האם זה נשמע סביר בהתחשב במרחק, או שאז נהיה שעות רבות ברכב?

תודה רבה מראש

תכנון חופשה בכרתים

כביש החוף יפה יותר אך איטי הרבה יותר, מדובר בהארכה גדולה של המסלול, הכביש המהיר מקצר מאד את הדרך ממקום למקום, הוא אינו מסוכן אם את נוהגת בצורה נכונה ונצמדת לחלק הימני של הנתיב ושמה לר לרכבים שעוקפים אותך וכאלה שבאים ממולך, פשוט צריך להיות ערניים, כמו בארץ, לגבי התכנון הוא בסה"כ בסדר, אגיה פלגיה היא בחירה מצויינת, לגבי מזוודות עניתי לך בתשובה קודמת, לטייל בכרתים עם תחבורה ציבורית זה עונש ואת לא צריכה לקבל עונש על זה שבחרת לצאת לחופשה בכרתים, שיהיה בהצלחה!

גלורי1

New member
באלי מקסים

וקרוב לאיה פלגיה למיטב זכרוני
בבאלי האוירה מיוחדת הרבה יותר לא הייתי מוותרת על באלי

אבל שווה חצי שעה נוספת של נסיעה בכל כיוןן מהרקליון?

בכלל, בסוף התכנון שלי השתנה. ביום הנחיתה אסע דרומה עם טיול בכמה מקומות בהרים.
אז אני אהיה 2 לילות במטלה (מלון Xenos Diasl שזה ממש על החוף). האם את מכירה במקרה? אם אהיה שם חצי יום, כשאחזור אחר כך צפונה (לעוד 2 לילות) , זה משנה אם אהיה באגיה פלאגיה או באלי?

למעלה