מישהו יכול לייעץ לגבי העברת כספים לארץ? מבנגקוק. מה הדרך הכי בטוחה וזולה ויעילה? תודה
N noet New member 22/3/06 #1 מישהו יכול לייעץ לגבי העברת כספים לארץ? מבנגקוק. מה הדרך הכי בטוחה וזולה ויעילה? תודה
G galbkk New member 22/3/06 #2 יש לך חשבון בנק מקומי? דולרי או באהט? הכי מהיר ויעיל בטלקס...גם אם אין לך חשבון, קחי מזומן ל HSBC על ראמה 4 ותעבירי
יש לך חשבון בנק מקומי? דולרי או באהט? הכי מהיר ויעיל בטלקס...גם אם אין לך חשבון, קחי מזומן ל HSBC על ראמה 4 ותעבירי
N noet New member 22/3/06 #3 תודה רבה קודם כל אבל אפשר עוד קצת פרטים .... אני לא מבינה מזה טלקס... ואין לי חשבון, אני רוצה להעביר דולרים תודה
תודה רבה קודם כל אבל אפשר עוד קצת פרטים .... אני לא מבינה מזה טלקס... ואין לי חשבון, אני רוצה להעביר דולרים תודה
G galbkk New member 22/3/06 #4 קחי את הדולרים ל HSBC ותגידי שאת רוצה לעשות TELEGRAPHIC TRANSFER . בקשי מבעל החשבון בארץ את פרטי סניף הבנק שלו (הכי חשוב ה SWIFT CODE של הסניף בארץ).
קחי את הדולרים ל HSBC ותגידי שאת רוצה לעשות TELEGRAPHIC TRANSFER . בקשי מבעל החשבון בארץ את פרטי סניף הבנק שלו (הכי חשוב ה SWIFT CODE של הסניף בארץ).
F fafeng New member 23/3/06 #6 swift code קוד הבנק -לכל בנק יש קוד משלו כך שלא ישלחו את הכסף לבנק אחר דברזה הכרחי כדי לבצע העברת כספים בין בנקים הקוד יכול להיות מורכב מאותיות אנגליות או מספרים תודה
swift code קוד הבנק -לכל בנק יש קוד משלו כך שלא ישלחו את הכסף לבנק אחר דברזה הכרחי כדי לבצע העברת כספים בין בנקים הקוד יכול להיות מורכב מאותיות אנגליות או מספרים תודה