מישהו יכול לייעץ לגבי כל התחום של

מישהו יכול לייעץ לגבי כל התחום של

"עבודה מהבית" שרואים בכל פינה? זה אמיתי או סתם חרטא???

שלום

מה בדיוק את מחפשת ? מה את שואלת ? במה את רוצה לעבוד או שאת לא מבינה משהו מסויים ? אולי הכי טוב להכיר את הפורום המטפל בעניין - עבודה מהבית שנה טובה, חתימה טובה, אמיר דרור

motyka

New member
אם מובר על SUNRIDER ו mlm

אז זה שווק ממונף. זה לא בדיוק פרמידה, לא בדיוק עבודה אלא יותר מציאת מצטרפים חדשים, ונדרשת השקעה שאחר כך קשה לכסות. למרות שיש כאלו שמצליחים מאד ומתעשרים מזה.

greening

New member
יש גם כאלה שלא דורשים השקעה כספית

יש גם חברות כאלו שלא נדרשת בהן השקעה כספית כמעט בכלל (מלבד כמה עשרות שקלים להצטרפות). מה שכן נדרש זה המון התמדה ונחישות, כי לא רואים את התוצאות מייד, כפי שאנו רגילים ואוהבים... מי שזה מעניין אותו, אני מוכנה להמליץ על חברות כאלו (לאו דווקא זו שאני נמנית עליה).

motyka

New member
אפילו קוראל וVNS דורשים דמי הצטרפות

וכמו שאת כתבת - לא נדרשת בהן השקעה כספית כמעט בכלל כלומר, בכל זאת נדרשת השקעה. ולפעמים נדרשים להציג מחזור מסויים או לקנות מינימום מסויים בחודש.

egozim

New member
לא להתקרב לזה.

או לפחות לבדוק טוב טוב לפני שמפקידים תשלום כלשהוא עבור "ההצלחה המסחררת " שהחברות הללא מוכרות. מי שאומר לכם שתהיו עשירים מהסיפור הזה הוא שקרן. תבדקו איפה הוא גר, באיזה רכב הוא נוסע ואז תשאלו אותו איך זה שהוא בעצמו לא כל כך עשיר. ברוב המקרים (אם לא בכולם) זו וריאציה של פירמידה.

zion0

New member
זהו ,זורק מישהו סיסמא תיזהו ,,פירמי

פירמידה שיווק רישתי,, כן זה פירמידה,, נכון פירמידה מה רע בזה? למה עושים לזה תדמית שלילית הרמטית לוקחים שיטה פנטסטית והורסים אותה עד היסוד תבינו זוהי השיטה שתכבוש את העולם אני זוכר איך אמרו על המחשב האישי או על הטלפון הסלולארי והנה המכירות שלהם המובילים בעולם אז אנא ,,זה שכעת החברות מנצלים בציניות את השיטה זה לא אומר שיקומו אחרים ויתנו מחיר הוגן, תשלום הגון מחירים הוגנים שאנשים הגונים ינהלו זאת www.mlmi.net

hilashlo1

New member
במקום פירמידה - שיווק רב שיכבתי

יש המון חברות טובות בשוק הזה, ולפני שנכסנסתי עשיתי ממחקר שוק רציני ביותר !!!!!!!!!!!! אני יכולה להמליץ ולהיפך מניסיון של חברים ושלי אשמח להמליץ ולעזור למי שמעוניין לגבי העסק עצמו והרווח ממנו- * ראיתי שלקחו אותו בצורה רצינית והתחילו להרוויח יפה מבלי לעשות הרבה * ראיתי כאלו שלקחו את החברה בצורה קלה ונעימה ומרוויחים פחות אבל נהנים * ראיתי גם כאלה שרק רוצים לנצל ולדרוך על אחרים בדרך להצלחה / לא להתקרב אשמח לעזור בכל מקרה * אני נמצאת בקבוצה השנייה שמניתי פה ונהנת לעזור לחברים מהמוצרים ולראות איך הם צומחים....

zion0

New member
הנה עוד אחת, למה את מסתירה את שם

החברה.? ממה את מפחדת? אם זה כל כך טוב ,אז קדימה תלכי עם בראש הדגל, המוצר אמור לקדם אותך לא השיטה, השיטה היא האמצעי לקידום המוצר ולא להיפך

hilashlo1

New member
אני לא מסתירה , לא ידעתי אם מותר ..

לפרסם את שם החבר ולמה בחרתי בה דווקא.. בכיף אני יגיד את שמה- פוראוור ליוינד פרודקטס (וזה רשום בשם שלי למטה - "אלוורה לנו ולבעל"ח שלנו" שם האתר שלי) החברה מתבססת על מוצרי אלוורה וכוורןת בלבד החברה עצמה מגדלת , מפתחת, מייצרת וגם משווקת. יש אחריות של 90 יום על כל המוצרים (למרות שהם מתכלים) ואנחנו היחידים עם אחריות מעין זו - תבדוק * אין צורך לשלם כסף להרשמה לחברה, אין צורך לקנות מוצרים בכסף רב כל חודש, אין צורך להחזיק סטוק בחברה ויש עוד המון פלוסים בחברה ובמוצרים חברה שנייה - "טיידי" מוצרי ניקיון על בסיס חומרים טבעיים שלא מזהמים את הסביבה , שלא מזהמים את מי התהום, לא יקרים ובאיכות מעולה גם פה החברה מאוד אמינה !!!!!!!!!1 תשלום סימלי במיוחד, החברה מגבילה הכנסת מפיצים (עד 4) אין צורך לקנות שום דבר ולא סטוק החברה עצמה מוכרת ונותנת קבלות למזמינים המפיצים הם רק המתווכים.. קל מאוד לעבוד - בחברה הזו ובגללל שכל משפחה צורכת מוצרי ניקיון קל מאוד להרוויח כסף האיכות גבוההב במיוחד המוצרים זולים שומרים על אאיכות הסביבה והמיחזור ועוד המון פלוסים התשובה היא הרבה יותר רחבה אבל קיצרתי - מקווה שעניתי לך ושאני לא סתם - "עוד אחת" הילה

למעלה