מישהו יכול לייעץ לי? לינת בית -נפשי

אוינקי

New member
מישהו יכול לייעץ לי? לינת בית -נפשי

אני לא יודעת אם להעלות כאן את הבעיה שלי אבל אני חייבת התייעצות. אז ככה, אני חיילת בבסיס פתוח. משרתת בצבא כבר כשנה וחמישה חודשים. כבר בטירונות שלי היתה לי בעיה והפנו אותי לקב"ן אבל לא בגלל קשיי הסתגלות. לאחר מכן אחרי שרות של שבעה חודשים עד הלילה, תחת מפקדת נוראה הופנתי שוב לקב"ן שנתן לי פטור מהתפקיד בו הייתי. פה כבר היה סיפור שלם, אבל בקצרה אני אומר שאחרי סיוט קצר העבירו אותי לתפקיד פקידה אצל אחד המפקדים אצלנו שהוא מאוד בסדר איתי. בגלל בעיות בבית וקצת מהצבא המשכתי להפגש עם הקב"ן שלבסוף הפנה אותי אל הפסיכיאטר. אחרי פגישה ראשונה אצל הפסיכיאטר קיבלתי המלצה ללינה ביתית והוא אף רשם :"לשקול בהמשך צורך להתאמת פרופיל נפשי". כמובן שעדיין לא עברתי ועדה רפואית כי הייתי צריכה המלצה שלו להורדת פרופיל {הבנתי שללא זה לא אוכל לעבור ועדה רפואית}. לאחרונה הייתי אצלו שוב לביקורת יזומה מצידו, הסברתי לו שאני צריכה את המלצתו להורדת פרופיל והוא "מרח" אותי בסיפור כל כך מונפץ שאין כרגע דבר כזה שיכול לאשר לי לינת בית, ושגם הורדת פרופיל לא תתן לי כלום. אך חשוב לציין שלא אמר לי שום דבר על כך שהוא "מבטל" לי את הלינת בית. בסוף הפגישה הוא נתן לי המלצה על משהו שנקרא "קה"ס 43" שאומר שאני זכאית לבסיס פתוח, מה שכבר יש לי. הוא אמר שזה כל מה שהוא יכול לעשות בשבילי ושנראה מה המפקד שלי כבר יעשה. {מיותר לציין שהמפקד שלי לא אוהב כלל את הפטור הזה}. אני האמנתי לו בכל ליבי בתמימות שהוא איש מקצוע ומבין עיניין ולא ישקר. אך הלכתי לי לצה"לנט אתר הפקודות וראיתי שהוא בילף לי בכול מה שאמר. אני יכולה עם הורדת הפרופיל והתאמתו לפרופיל נפשי להיות זכאית ע"פ החלטתו ללינת בית.. מה אני יכולה לעשות? האם אני טועה במה שאני חושבת שמגיע לי? מה אתם ממליצים לי לעשות? מיותר לציין שהלינת בית חשובה לי מאוד מהמון סיבות...

למעלה