מישהו יכול לכוון אותי?

webmasterA

New member
מישהו יכול לכוון אותי?

לצורך הקמת אתר אינטרנט בסינית אני מחפש מישהו השולט באינטרנט וכמובן גם בסינית בניב הנפוץ ביותר היכן אוכל למצוא מועמדים מתאימים?? תודה מראש דוד 0505-276666 [email protected]

קרלטון

New member
תבדוק אם הם מצליחים לקרוא את זה

.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...רמז: כיוון שהאונה הימנית חשובה מאוד בהבנת סינית, יש להטות את הראש ימינה כשמנסים לקרוא.

קרלטון

New member
המלצה על בתי חולים בהונג קונג ../images/Emo35.gif

יש כאלה שעושים השתלת חוש הומור?

המלצה על בתי חולים בתאילנד?

יש כאלה שעושים השתלת טקט? מעבר לעובדה שזה ישן לאללה, הבחור בא לשאול שאלה, ואתה שלחת אותו לXXXX את עצמו. נראה לך נחמד? מזמין פנים?

קרלטון

New member
איפה תאילנד איפה....

נעלבת, במקומו, מבדיחה מצוירת???
כנראה שבאמת משעמם לך... נו, תמשיך עם הביקורת המגוחכת הזאת, עוד קצת טראפיק לפורום זה רק מועיל.

Benkok

New member
../images/Emo150.gif חלאס ילדים, להפסיק לריב

קרלטון, יצאת סתם קקה עם התגובה הראשונה שלך (למרות שלכשעצמו הקובץ משעשע ביותר). אם היית מוסיף קישור לפורום סין-שפה ותרבות ומסביר לשואל התמים ששם יש לו סיכוי יותר טוב למצוא מישהו, אז ההומור שנלווה להודעה היה מתקבל יותר טוב. אלה היו 60 שניות על טקט ותגובות משעשעות למחצה.

webmasterA

New member
תודה על הרצון הטוב

אנסה בפורום שפה ותרבות סינית שבת שלום דוד

Erap

New member
אולי כדאי לך לחפש...

בפורום שפה ותרבות סינית, בטוח שיש שם הרבה יותר מועמדים פוטנציאלים

mmorumi

New member
באוניברסיטאות ירושלים ות"א../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

במלקה ללמודי סין באוניברסיאטות הנ"ל , לפחות המרצים הם מומחים בתחום. גם במשרד החוץ יש. או.. תלך ליד התחנה המרכזית, תחכה שיגיע ה"בוס" הסיני של הפועלים הסיניים, דבר אתו. הרבה מהם כבר יודעים עברית. ב ה צ ל ח ה

למעלה