מישהו יכול לכתוב ביקורת על...

• פותח הנושא M n M
  • פורסם בתאריך

M n M

New member
מישהו יכול לכתוב ביקורת על...

הסרט הראשון והשני של פרוייקט המכשפה מבלייר?ראיתי רק חצי מהסרט השני וזה נשמע מעניין אז בבקשה...

בבקשה... הנה הביקרות שלי! תהני.

טוב בעיקרון לדעתי פרוייקט המכשפה מבלייר 1 זה סרט ממש ממש נחמד, מותח ומלחיץ כזה ואת האמת אני בתור מישהי שממש לא ניבהלת בדרך כלל ממש פחדתי אחרי הסרט הזה.... בקיצור מומלץ מאוד לדעתי. אני מתה עליו למרות שכול פעם אני מפחדת ומישתגעת זה סרט נחמד! רוב האנשים שאני מכירה גם בנים גם בנות חושבים שזה סרט מצויין וכמעט כולם ניבהלו ממנו. אבל אני מזהירה מראש יהיו כמה קטעים משעממים בסרט וטיפה מפגרים לפעמים אבל כדאי, מאוד. הסרט השני הוא סרט נחמד לדעתי בכלל לא מישתווה לראשון אבל בסדר כזה. אני לא פחדתי בסרט הזה כי אין שם ממש קטעים מפחידים חוץ מכמה פעמים שרואים את המכשפה וזה דיי מטריד (בוא ניתחשב שראיתי את הסרט באמצע הלילה, לבד) אני לא הכי הייתי ממליצה אבל זאת רק דעתי.

VAMPhantom

New member
בנוגע לשני...

אם אתה אוהב סרטי אימה על מכשפות ואובססיות, תראה אותו... (די כשלון בעיניי...) אבל: הראשון? אתה חייב זאת לעצמך!
תשכור את הסרט, תכין לעצמך בבית מקום בשעת חצות! סגור אורות ותסתכל לסרט!
אח"כ לאחר שעשית צעדים אלו, תאמר לנו, מה דעתך האישית על הסרט

DOR LTD

New member
כרגע ראיתי את הסרט הראשון בפעם ה-1

תאמת לא מפחיד כל כך או שאולי בכלל לא מפחיד ראיתי יותר מפחידים... אפילו סיינס הפחיד אותי יותר ..

VAMPhantom

New member
כן? ממש לא הפחיד?../images/Emo8.gif

תהיה כנה כאן ותאמר את האמת: ראית רצוף את הסרט?
ולא עצרת לשתיה/אכילה באמצע הלילה?
ומה בנוגע לאור בחדר בו צפית?
ושאלה אחרונה: היכן בדיוק ראית זאת? למה נראה לי שראית במסך המחשב?

europe1990

New member
אישית אני לא מת על סרטי מכשפות

אבל דווקא הסרט הראשון של המכשפה מבלייר היא ממש מרתק, הוא לא היה מפחיד במיוחד אבל סיפור טוב-(וראיתי בטלויזיה לא במסך המחשב), מה שכן הסרט השני היה ממש אבל ממש אידיוטי , אבל בטירוף!!!

DOR LTD

New member
ראיתי במחשב..אז מה..../images/Emo176.gif

התחלתי לראות ב1 בלילה חושך לגמרי.. האמת זה לא הפחיד כי הנושא לא מפחיד .. מזה מכשפה -עושים צחוק?

europe1990

New member
אני לא ממש זוכר את העלילה

אבל בקליליות-זה חבורה של "צידי מכשפות" ששומעים על הסיפור עם הנערים שנעלמו-(הסרט הראשון) והם יוצאים לאותו יער שבו התנהל אירועי הסרט הראשון!! ושם בלילה הם עוברים חוויות מטורפות ומשונות, לא משנה זה סרט אידיוטי לא שווה צפייה. משהו נרצח בסרט-(אני לא זוכר מי) ובעקבות אותו לילה ביער, הם נהפכןו איך נגיד את זה- משגועים קצת, ואז הם נאשמים ברצח, בכול מקרה הסרט נשאר פתוח!!!

VAMPhantom

New member
תנסה אם כך...כניסיון...

כמובן אם יש לך בנמצא: תשכור את הסרט מספריה, תשב בסלון מול המערכת הקולנועית, תביט במסך הטלויזיה(אפילו רגילה כשלי) ותקשיב טוב טוב במערכת הסראונד!
כל זאת בשעת חצות בליל!
לאחר-מכן, תאמר לי: אותה הרגשה?

europe1990

New member
ומפייייר צודק

זה לא כיף לראות במסך המחשב, מסך קטן, האיכות בטח גרוע, שלא נדבר על הסאונד, ובכלל זה פוגע באומנות הקולנוע!!!

DOR LTD

New member
אבל הקטע שלא מפחיד כי זה מכשפה

אז כאילו זה בתת מודע שלי .. זה לא אמיתי ואם כן? נביא למכשפה כאפה מזה מכשפה.. חייזרים יותר מפחיד תי.. גם רוצחים לא מפחיד..בכלל בני אדם..

DOR LTD

New member
ספויילר

מה שאני יכול להגיד טוב על הסרט, זה שהוא מרתק למסך כזה יש בו הרבה תזוזה. גם נחמד הקטע בבית שהם נכנסים ובסוף היא רואה את מייק עומד כזה שם כמו פוץ.חחחח

europe1990

New member
כן אני יודע!!

חיזירים גם אותי יותר מפחידים-זוכר את הסרט-(דברתי עליו לא מזמן בפורם "סרטים") אש בשמים-אני לא בטוח fire in the sky-זה מבוסס על מקרה אמיתי -זה לא סרט אימה אבל זה סרט מתח-והוא ממש הפחיד אותי-(טוב שהייתי קטן יותר)

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אנשים ביקשתי ואני חוזרת...

נא לסמן
בהודעה המכילה אותו, אחרת אצטרף למחוק את ההודעות

europe1990

New member
אם את מדברת על ההודעה שלי-אז

אין בה שם הכרח לשים ספוילר!

למעלה