מישהו יכול לכתוב לי את המילים אני צריכה את המילים של השיר objection
P perrinat New member 8/3/03 #2 ../images/Emo182.gif../images/Emo41.gifאין בעיות../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif objection שיר מעולה כאן ת ה נ י ואם בא לך את יכולה לכתוב לנו חוות דעת על השיר. נשמח לשמוע
../images/Emo182.gif../images/Emo41.gifאין בעיות../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif objection שיר מעולה כאן ת ה נ י ואם בא לך את יכולה לכתוב לנו חוות דעת על השיר. נשמח לשמוע
S smadi_h New member 8/3/03 #3 תודה רבה רבה! עזרת לי המון זה לפרויקט באנגלית ושאני אצטרך לתרגם איכשהו את זה כי זה חלק מהמשימה אני באה לפה! אני פשוט מתה על שירים עם שילוב אנימציה וגם הסגנון שלה די מוצא חן בעיני.
תודה רבה רבה! עזרת לי המון זה לפרויקט באנגלית ושאני אצטרך לתרגם איכשהו את זה כי זה חלק מהמשימה אני באה לפה! אני פשוט מתה על שירים עם שילוב אנימציה וגם הסגנון שלה די מוצא חן בעיני.
P perrinat New member 8/3/03 #4 מגנייייייייף../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif את יכולה להעזר בנו חופשי ואגב, יש תמונות של האנימציה בגלריות
מגנייייייייף../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif את יכולה להעזר בנו חופשי ואגב, יש תמונות של האנימציה בגלריות
P perrinat New member 8/3/03 #6 ../images/Emo80.gif../images/Emo142.gifבהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif ביוגרפיות באנגלית (ובספרדית) את יכולה למצוא בקישורים
../images/Emo80.gif../images/Emo142.gifבהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif ביוגרפיות באנגלית (ובספרדית) את יכולה למצוא בקישורים