מישהו יכול לכתוב לי מה פרוש

תודה על הכתבה

אני לא יודעת מי יותר מבולבל היוצאים בשאלה , או החוזרים בשאלה בעיה חברתית , בעית שליטה אך דבר אחד תמיד נשאר ,, והוא רצון השליטה והפחד לשחרר. תודה שוב

שעומדים עליהם עם מקל בייסבול

זה חרדים שלא יכולים לפרק תחבילה ישלהם אשה ילדים והם מפחדים מעצמם נראה לי זה ביטוי קיצוני בעל כרחם הכוונה יותר אני מבין היא ש הם חרדים כלפי חוץ מכל מיני סיבות ומבפנים הלב רחוק

אכן נחמד אתה

אני לא מוצאת לנכון לחיות בשקר הרי הם נגד הדבר עצמו ולכן מרגישים צורך לצאת לברוח אותם אנשים שיש להם נשים ילדים ו... ממה יש להם לפחד ? מהסטטוס? מהחברה ? מהנוחיות ????? שאתה פוחד אתה סגור ושאדם סגור הוא הרבה יותר מסוכן לעצמו. ולחברה, וזאת משום שהוא לא יעמוד למען האמת אלא למען הקבוצה. אנשים כאלו חיים תחת שקר, לחיות תחת שקר , ענין אישי קשה לאהוב את התורה כאשר ישנם אנשים שחושבים שהם הסגנים של האל ,,,, ויש להם את הזכות לומר איך מתי עם מי..... לדעתי הצנועה לאהוב את התורה את הדת היא לא בהכרח ללכת אחרי רבנים אהודי אגו ותעבה,,,,, יורדים למחתרת וחיים חיים כפולים במקום לצאת החוצה ולומר די מספיק יש חיים חיי הפשט רק להביא דוגמה אחת תמימה ונאיבית מצידי של הבעל השם טוב....... בעיה היא שיהודים חיים רק בתוך קבוצה , תוציא את הקבוצה מהם והם כמו כל דבר אחר ,,,, לכן כדי לשמר את הקבוצה הם איבדו את הצביון האמיתי של הדת ומה שהתורה עומדת ,,,, סליחה שכתבתי יתר על המידה ,,, אך צריך שוב לבדוק (בציציות) מה זה באמת יהודי , או עברי:)))

אני עיייף לא הכי אחזתי

אנוס אולי הכוונה בגיל קטן יותר כי בגיל מאוחר זה באמת לא מובן. עכשיו למה שקר? הם פשוט במצב שקשה לפרק הכל אז בתוך הלב הם גם יאמינו? אצלי זה רק הבגדים בתוכי אני כבר לא דתי וברור שאני מתכוון לא להמשיך ככה לא כי אני משקר כי לא נוח לי . שחור לבן לא אומר שאתה דתי זה סוג לבוש של עם מסוים כמו הקוזאקים שלבשו בגדים של קוזאק

אוהבת את התגובות אך....

מה זה הבגדים ? בגדים עושים את האדם או האדם את הבגדים:) שחור לבן אומר אתה שייך לזרם מסויים , ואני מכירה את הזרמים מקרוב הרי בעיני האל נולדנו עירומים , אז למה אנו צריכים לסווג את עצמנו מדוע מוצאים לנכון לכסות את הכל מכל , אם האל חזק ונתן לנו את חופש הליבוש , מדוע צריך האדם לשים (הגברים) עונשים נוספים:)) זה לא רק הבגד איש יקר , זה מעבר לבגד הכל עניין של שליטה , ורבנים שולטים בקבוצות רב לא יוותר על שליטה מה ההבדל בין כת לרב עם קהילה,,,, שתרדוף אחריו כמו עדר. וכו' וכו'. ואל תבין אותי לא נכון , ישנם רבנים חכמים מיוחדים שאפשר ללמוד מהם המון ,,, אך הם לא קיימים לצערי בדור זה, ומנסים לפרש רבנים מדורות קדומים מבלי לדעת איך מתי ולמה: ))))

הרבנים שולטים? או נשלטים

לא חושב ככה הציבור עצמו שולח העסקנים שמרוויחים האינטרסנטים ששולטים בחוטים והם הם הולכים לרבנים שימשיכו תקיום החרדי שיש בו צורך וגם ראשי ישיבות שנהנים מלפלפל בדברים דקים ולעשות כבוד ולהאמין בזה שזה נצח הולכים לרבנים הגדולים ומתחננים אנא צריך לשמר תתורה תציבור החרדי ... זאת אומרת שכל הציבור החרדי הוא ריבוע טיפשי שמנוהל בידי אינטרסנטים חכמים שמחזיקים בכבוד וכסף ככה זה תמיד זאת שחיתות . עכשיו אני צריך משו משכר ולא אשה נאה מבוסמת

זו שאלה ?

ברור שרבנים הם שולטים הם מושכים בחוטים. רבנים צריכים שליטה מלאה כדי לנהל את סדר היום אחרת מי יבוא לשאול ? מי יגיד להם (לציבור החרדי-דתי) מה לעשות איך מתי כמה ולמה? הציבור דורש הם נותנים בצורה די משפילה אך זה נמשך דורות על גבי דורות , ואני בטוח לא הראשונה שרואה זאת או מציגה זאת ,,,:))))

אגב אני לא יודע

אם הייתי עונה לך אם היית זכר .. ואולי את כן חח מה שאומר שזה מוזר

../images/Emo4.gif מה קשור

ומה זה משנה אם אני זכר או נקבה אני בת\בן אדם. לא כל אחד ראוי או ראויה ?

כי תאמת את נשמעת עוד אחת מהמכונות ה

חרידיות אולי יותר משוכללת . זה תמימות כזאת והם מגינים על עצמם במשפטים חכמים ודברי צדיקים וחסודים

:-אני לא!!!!!!

משוכללת כן !!!!!אני לא תמימה , נאיבית אולי כן ,,, אין מה להגן על עם..... ואף אחד לא צדיק ולא חסוד, כולם בלי יוצא מן הכלל חטאו ופשעו.

למעלה