מישהו יכול לכתוב שיעור על הטיית פעלים? זה יעזור לי מאוד.
G GnomeBubble New member 19/6/04 #2 בהחלט וזה בדיוק השיעור הבא שאני עומד לכתוב, אחרי שאני אסיים את השיעור הראשון.
S swirrrly New member 19/6/04 #3 Yoshi../images/Emo45.gif ../images/Emo118.gif אתה תשים את כל ההטיות, הנכון...? "אני רוצה..." "אני יכול..." "זה יותר מדי..."
Yoshi../images/Emo45.gif ../images/Emo118.gif אתה תשים את כל ההטיות, הנכון...? "אני רוצה..." "אני יכול..." "זה יותר מדי..."
G GnomeBubble New member 19/6/04 #5 "כל ההטיות"? אני לא בטוח אפילו שאני יודע את כולן. כי יש ממש הרבה הטיות ביפנית. אבל אני אשתדל לשים את כל ההטיות השימושיות.
"כל ההטיות"? אני לא בטוח אפילו שאני יודע את כולן. כי יש ממש הרבה הטיות ביפנית. אבל אני אשתדל לשים את כל ההטיות השימושיות.
S swirrrly New member 19/6/04 #9 טוב טוב ../images/Emo118.gif להגיד "כל ההטיות" זה באמת קצת נאיבי. :<
M MaNitma New member 19/6/04 #10 כל ההטיות זה טיפה הרבה אבל נראה לי שכדאי להזכיר בשיעור דברים כמו you kata e/dekiru tai/tagatte nakereba... tewa ikemasen hou ga ii mou ii sugiru וכאלה. כדאי גם להזכיר את השימוש ב-koto/no ובצורת ה-stem... הממ... טוב זה קצת הרבה, אבל שימושי. סתם הצעה.
כל ההטיות זה טיפה הרבה אבל נראה לי שכדאי להזכיר בשיעור דברים כמו you kata e/dekiru tai/tagatte nakereba... tewa ikemasen hou ga ii mou ii sugiru וכאלה. כדאי גם להזכיר את השימוש ב-koto/no ובצורת ה-stem... הממ... טוב זה קצת הרבה, אבל שימושי. סתם הצעה.
T Tal The White New member 21/6/04 #11 . http://www.wvup.edu/Academics/humanities/Oldaker/intricacies_of_the_japanese_verb.htm