מישהו יכול לספק פה תשובות?

איזה מרגיזות התקלות האלה../images/Emo46.gif

אני כבר יותר משלוש שנים ברציפות גולשת קבועה בתפוז. וכבר הספקתי להכיר את השרת הלא יציב של תפוז. השאלה הזאת מופנית למנהלי תפוז, אין משהו עשות בנידון על מנת לחזק את השרת של תפוז?, שיהיה ולו רק קצת יותר יציב?

anyone0

New member
מעצבן ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

anyone0

New member
חחחחחחחח

אני ער, גם לי משעמם מעביר עכשיו שיחה ב-msn עם מישהוא ... באמת מעצבן שסגרו את הצ'אט (או שנפל להם) אז מה שלומך?

וואלה מצויין, עכשיו שיש עם מי לחלוק

את הבאסה, לי בניגוד אליך אין פה אמ אס אנ או מסנג'ר או אי סי. רק... כלוב של תוכים וגור כלב... אז ככה שמצבי היה עלוב יותר עד שבאת.

anyone0

New member
אה..

אז תתקיני msn או איי סי קיו, פש.. איזה כלב יש לך? וואלה אני רוצה לגדל גור כלב.

סטאף מעורב חמוד חמוד בן חודש וחצי

הוא מבהיל את התוכים ימח שמו!!!!!!!!!! שמתי את הכלוב לידי שיהיה לי שעשוע לפחות...
אני לא משתמשת באי סי. תוכנה מעצבנת ביותר. ואמ אס אנ יש לי קצת בעיה להתקין, הכל סימני שאלה מופיע לי במקום כתב, ניסיתי לסדר אבל צריך את הדיסק של הווינדוס ורק מחר או מחרתיים אחי "הנחמד והחביב" יחזיר אותו מחבר שלו...

anyone0

New member
סבבה אפרסקית

אגב למה השם הזה? (כינויי הזה) כן איי סי קיו באמת מעצבנת , תוכנה של חובבנים, אם אס אן יותר נוח.. באמת חוצפה מצד תפוז שהם משאירים את הדברים כמו שהם ולא מסדרים את זה. אז מה איתך? למה לא הולכת לישון? שמעתי שמחר אין ביצפר..

אממממ......./images/Emo9.gif

למען האמת, זה לא בדיוק המקום לפרט למה בחרתי אפרסקית... זה לשיחה בפורום אינטימי יותר, 'תה יודע
ווואלה סתם לא ישנה, מחר אין בית ספר, ואצלי הכל בסדר, מה איתך?

anyone0

New member
סבבה גם אצלי הכל בסדר..

מעביר את השעות הקטנות של הלילה בשעמום מוחלט בגלל שסגרו את הצ'אט, שנחזור לכעוס על תפוז? ודרך אגב גם לך יש בלוג טי וי?

בטח! אין כמו לכעוס על תפוז!../images/Emo123.gif

חחחחחחחחחחח, אני אלופה בלכעוס עליו! תשאל את אייל כמה תלונות שלחתי לו...
כן, גם לי יש בלוג טי וי. זה סבבה לאללה, במיוחד שאתה יוצא קהילה משלך, ואנשים קבועים בחדר, זה הכי כיף, כולם נהיים חברים טובים, מחליפים מספרים נפגשים, זה כייף.

anyone0

New member
וואלה אני אקפוץ לבקר בבלוג שלך ../images/Emo140.gif

אגב אוהבת בובה לובה?? חבל שיום שישי לא יצא לי לראות אותה, איזה באסה שהייתי צריך ללכת. אני שומע עכשיו רימקסים שלה.. אחלה מיקסים ששילבו את הקול שלה בזה.

anyone0

New member
טוב שיהיה לך לילה טוב..

לא הלכתי לישון, אבל אני חוזר לשיחה ב-msn. נקפוץ לבקר אותך בבלוג TV.

גולשת יקרה

אנו מתנצלים אך בשל עומס על השרת, לא ניתן היה להיכנס לבלוג TV. אנו מנסים לפתור את בעיות העומס כמיטב יכולתנו, אך לאור הביקוש והעומס, לא תמיד ניתן לעשות זאת. כעת הכל טופל וניתן להיכנס לבלוג TV. אנו מודים לך על הסבלנות וההבנה.

yaniv130982

New member
ללא נושא

תעזבי אותך מההנהלה אני כאן אז יאלה תתחילי להריץ ת'עינינים

למעלה