מישהו יכול לספר לי מה מקור השם

Pitudi

New member
חזרנו ודשנו בזה מיליון פעם

זה שילוב של שתי אומני ג'ז אפרו אמריקנים..לאחד קראו פינק משהו ולשני קראו פלויד ומשהו וסיד בארט פשוט עשה מיש מש בין השמות וזה מה שיצא.. דרך אגב..מזה "פלויד" באנגלית?

R o n 86

New member
קצת על הדרך שבה מתייחסים כאן לאנשים

שהפעם הראשונה שהם נכנסו לפורום הזה הייתה בעבר היחסית קרוב.. אני לא רוצה לעשות הכללות ואני יודע שזה רק חלק מהאנשים ולא כולם, אבל בכל זאת, זאת הפעם ה-שלישית מתוך שלוש- שאני שואל כאן שאלה או מבקש בקשה ומקבל תשובות בסגנון הנ"ל שאו שאין סבלנות לענות לי בכלל, או שעונים על השאלה ומצרפים תוספת שמראה כמה השאלה שלי "מיותרת" ו-אם הייתי יודע טוב יותר או נמצא כאן יותר זמן- הייתי -אמור- לדעת שהשאלה הזאת כבר נדושה והדיון עליה בפורום כבר נערך מזמן מזמן... אם למישהו אין סבלנות אני להתייחס לשאלה מסויימת בצורה נעימה( הכוונה היא לא לעשות כך: "חזרנו ודשנו בזה מיליון פעם") אז אני אישית מעדיף שלא תענו בכלל אני בטוח שאתם לא מצפים מכל בן אדם שמצטרף לעבור על כל הארכיון של הפורום הזה... לא קורה אסון אם שואלים כאן משהו שכבר נשאל.. אולי אני סתם מתבכיין והכל... אבל בכל זאת... אני תמיד אעדיף יחס סימפטי על יחס חסר סבלנות.

edlessme

New member
../images/Emo45.gif אחי אני איתך...

אני באמת שמתי לב לזה שאנשים פה יותר מידיי.. אמוציונליים..

weird dust

New member
אפשר לשפר את העיניין

בתור חברי פורום שבטח כולנו ביקרנו 1000 פעם בשאלות הנפוצות למה שלא נוסיף גם את הקישור לשם וככה הדבר יוכל לעזור לאותו איש נחמד שבסך הכל מעריץ לא נילהב של הלהקה ובשל כך לא גולש בפורום באופן קבוע

למעלה