מישהו יכול לספר לי סופלייר קטן מה יקרה לJJ? ושאלה קטנה ומביכה האם כריס המושלם ומג ישכבו?
ת ת א י ר 4 1 New member 16/5/05 #1 מישהו יכול לספר לי סופלייר קטן מה יקרה לJJ? ושאלה קטנה ומביכה האם כריס המושלם ומג ישכבו?
ש שירוששששה New member 16/5/05 #2 ../images/Emo58.gifתשובה --ספוילר!!.. כן כן..נכנסתי לאתר של חלום אמריקני בארצות הברית וגיליתי מלא דברים=/ הם כן ישכבו..ולפי מה שהבנתי כי זה היה כתוב בכאילו מכתבים שמג עונה.. אז שהם כן שכבו ושהוא עשה לה משו רע..( לא הבנתי מה) ושהיא כועסת עליו ולא סולחת לו יותר..ואז הוא עוזב נראלי..
../images/Emo58.gifתשובה --ספוילר!!.. כן כן..נכנסתי לאתר של חלום אמריקני בארצות הברית וגיליתי מלא דברים=/ הם כן ישכבו..ולפי מה שהבנתי כי זה היה כתוב בכאילו מכתבים שמג עונה.. אז שהם כן שכבו ושהוא עשה לה משו רע..( לא הבנתי מה) ושהיא כועסת עליו ולא סולחת לו יותר..ואז הוא עוזב נראלי..
ש ש ח ר ו נ ת New member 16/5/05 #4 הדבר שהוא עושה../images/Emo58.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif מישהו שורף את הבצפר וזה בעצם כריס ועוד 2 חברים, אבל הוא לא מספר את זה למג אלא רק אחרי שהם שוכבים ואז היא כועסת שהוא שיקר לה... ונפרדת ממנו
הדבר שהוא עושה../images/Emo58.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif מישהו שורף את הבצפר וזה בעצם כריס ועוד 2 חברים, אבל הוא לא מספר את זה למג אלא רק אחרי שהם שוכבים ואז היא כועסת שהוא שיקר לה... ונפרדת ממנו
ל לירון ל פיצגרלד New member 16/5/05 #5 ../images/Emo58.gif JJ חי הוא כרגע נעדר אבל הם ימצאו אותו בהמשך והוא יחזור הביתה בשלום. בקשר למג וכריס אני לא יודעת
../images/Emo58.gif JJ חי הוא כרגע נעדר אבל הם ימצאו אותו בהמשך והוא יחזור הביתה בשלום. בקשר למג וכריס אני לא יודעת