מישהו יכול לספר לי על ה"ברברלה"

liti

New member
מצפים במתח

אני גם מתכננת לבקר שם בקרוב ואשמח להעזר בהמלצותיך!

shima

New member
רפאל

אויש אתן הולכות לרפאל כולי קנאה... מסעדה מעולה, אני מכינה אתכן נפשית לקראת הפוקאצ´ה הכי מדהימה שתטעמו בחייכן...

רינס

New member
נכון שהפוקאצ´ה מטריפה?

לא יכולתי להפסיק לאכול ממנה.

גוז

New member
אנחנו היינו שם ממש מזמן - ../images/Emo118.gif

ביום הולדתי לפני שנה ושבועיים...
כל החויה זכורה כמצויינת - אחלה מסעדה, אוכל טעים, יין טוב - באמת מצוין - והמנה שאני זוכרת במפורש כמופלאה - היתה הסביצ´ה!

oreo

New member
אני אהבתי

את הריזוטו פטריות, סלט קלמארי (לא זוכרת אם הוא היה בתפריט או שהיה במיוחדים באותו יום). הקוסקוס פירות ים היה קצת מאכזב, אולי בגלל שהיו בו הרבה סרטנים שאני לא כ"כ אוהבת, ואכלתי גם מנת דג מצוינת, אני חושבת שזה היה מוסר.

המלך עירום לדעתי, כן הפוקצ´ה מטריפה

אבל המנות העיקריות בעיתיות בתיבלון ורמת היובש (או שמן או יבש נורא) אכלתי שם 3 פעמים או ארבע והייתי מסתפקת במנות ראשונות וקינוחים. המקום אכן יפה והשרות בד"כ מוקפד. אבל בשביל מסעדה איכותית באמת עדיין צריך ללכת ל"קרן" או ל"ברונו".

shima

New member
מה להזמין?

למרות שאני הייתי הולכת על ארוחת פוקאצ´ה
... אכלנו קצת מזמן אז אני לא זוכרת בדיוק, ניסינו פעמיים ולא נפלנו באף מנה. למרות שאני לא אוכלת שרצים אחותי ואמא שלי הזמינו פלטת פירות ים ענקית שהיתה מספיקה בקלות גם לשלושה ונהנו מאוד. פלטת מנות ראשונות משביעה כשלעצמה ומצוינת ועוד קינוח מעניין שאני זוכרת הוא מרק פירות יער... למרות שהפטיש שלי הוא שוקולד. ספרי לנו איך היה.

ARCH 2

New member
אז איך היה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני שם היום בערב. אשמח לקרוא רשמים.

peter_pan

New member
רפאל על הפנים!!!!

מלבד הפוקצ´ה המדהימה כלום לא היה טוב. אוכל יותר מדי מתובלן ופחות מדי טעים. עודף היחצנ"נות שלו עלה לו לראש וברחנו מהקינוחים והלכנו לאייברג שבבן יהודה להוריד את הטעם הרע מהארוחה. פעם ראשונה ואחרונה. צודק מי שאמר שעדיפה קרן...וחבל שרושפלד כבר לא בסביבה.

למעלה