מישהו יכול לעדכן אותי פליז

מישהו יכול לעדכן אותי פליז

לא ראיתי כול השבוע וסמכתי על סבתא שלי שתקליט כי יש לה את רוב פרקי צעירים חסרי מנוח מאז ששידרו את זה בארץ אבל לא דווקא השבוע היא שכחה להקליט אז פליזזזזזזזז מישהו יכול להעדכן אותי

יוליקה

Member
מנהל
מה הבעיה?

כנס לאתר הישראלי של צח"מ http://clik.to/yr ופתח את התקצירים לפי התאריכים החסרים לך ותמצא את מבוקשך.

Dawn12

New member
קודם כל, נוי שלנו היא בת ../images/Emo13.gif

והתקצירים של השבוע שעבר כבר לא נמצאים באתר כיוון שהפינה התעדכנה עם התקצירים לחודש הקרוב (יוני). אבל אם את רוצה בשליפה את האירועים המרכזיים שקרו בשבוע שעבר: וורטון נעצר (אחרי שמכתב דומה לזה של המעריץ נפל מהז'קט שלו מול כולם) רעכשיו כל ג'נואה סיטי משוכנעת שהוא המעריץ של ויקי. ויקטור גילה סוף סוף את הסיפור עם המעריץ וכעס על ניק שהוא לא שיתף אותו בזה. ג'ק וג'יל התנשקו ברגע ספונטני (!) אחרי כמה עקיצות שנונות ורגילות במשרדים של ז'בו. ג'ון ריתק את בילי אחרי שהם התווכחו פעם נוספת, ובילי ניסה לשכנע את ג'יל להרשות לו ללכת למסיבה של מקנזי. והדבר הכי חשוב ומעודד שקרה בשבוע שעבר - דרוסילה חזרה אלינו מן הגלות במילאן!

יש דרוסליה חזרה!!!

אני לא מאמינה ג'ק וג'יל שני הדמויות האהובות עליי התנשקו אמן זה יתפתח לאנשהו שיט למה מאשימים את וורטון אני מאוד אוהבת אותו ולא מאמינה שהוא יעשה כזה דבר

python 4

New member
נוֹי יקירה..

היה פעם סיפור בין ג'ק וג'יל, את יודעת.. ולמה זה לא מפתיע אותי שאת אוהבת את וורטון? את אוהבת אנשים רעים..

למעלה