מישהו יכול לעזור בבקשה? ולרשום לי "אור" ביפנית?
Y Yosh Yosh New member 3/6/04 #2 ממ, וברוח הפירושים... שכבתי לי אתמול במיטה וחשבתי (לא נרדמתי כל הלילה ;- על שמות שיש בהם את המילה Aki. זה סתיו. ואז חשבתי על המילה קיץ ואביב... ופתאום גיליתי שאין לי מושג איך אומרים "חורף" ;-; מישהו מוכן להזכיר לי? ^^;
ממ, וברוח הפירושים... שכבתי לי אתמול במיטה וחשבתי (לא נרדמתי כל הלילה ;- על שמות שיש בהם את המילה Aki. זה סתיו. ואז חשבתי על המילה קיץ ואביב... ופתאום גיליתי שאין לי מושג איך אומרים "חורף" ;-; מישהו מוכן להזכיר לי? ^^;
S swirrrly New member 3/6/04 #4 הלכתי למילון שלי והוא אמר לי ../images/Emo118.gif שחורף ביפנית זה.... fuyu! פוי, וינטר
S swirrrly New member 3/6/04 #5 טוב, התשובה של דנה עדיפה. ../images/Emo118.gif למרות ששלי מתובלת בהומור
G GnomeBubble New member 4/6/04 #10 אוי, באמת אף אחד לא ענה אז ככה, אור זה 光, hikari. זאת המילה הכי כללית, אבל יש עוד כמה מילים נוספות, כמו akari (אפשר לכתוב 明り או 明かり). אלו שתי המילים הכי כלליות, אני חושב.
אוי, באמת אף אחד לא ענה אז ככה, אור זה 光, hikari. זאת המילה הכי כללית, אבל יש עוד כמה מילים נוספות, כמו akari (אפשר לכתוב 明り או 明かり). אלו שתי המילים הכי כלליות, אני חושב.
ק קוכולין New member 4/6/04 #9 חורף ברומנג'י Huyu. אני פשוט לא יודע איך כותבים בהירגאנה או בקנג'י במחשב.