מישהו יכול לעזור לי??

ק א ר ן

New member
מישהו יכול לעזור לי??../images/Emo101.gif

אילו ספרים בסדרת רומח הדרקון תורגמו לעברית מלבד שישית המפגשים, אגדות(3-התאומים) ורשומות(העונות)? איפה ניתן להשיגם? מלבד זאת, איפה אפשר למצוא ספרים מהסדרה באנגלית (ובייחוד את החלק השלישי בטרילוגיה של רייסטלין שברוב טיפשותי לא קניתי יחד עם שני החלקים הראשונים)?? אני תלויה באויר. עזרתכם תתקבל בברכה ! תודה מראש...

*משתעלת*

אההמ. אז ככה: בסידרת רומח הדרוקן יצאו בעברית אלה- רשומות, אגדות, רשומות רייסטלין-בהוצאת אופוס. שישיית המפגשים-מיצוב. ככל הנראה אופוס מתרגמים גם את Dragons of a Fallen Sun (טעיתי יותר מדי?). בעיקרון הם יתרגמו את מה שמרגרט וויס השתתפה בכתיבה. אין לרייסטלין טרילוגיה (לפחות לא שאני יודעת. לא בעברית). יותר אני לא יודעת (וגם זה לא היה הרבה
) יום טוב, ~Na´atz the Crow~

alond

New member
זה פורמלית נכון

אבל יש טרילוגייה של ראיסטלין בדרך, כלומר יש שני ספרים כבר The raistlin chronicles:Soulforge/Margaret Weis The raistlin chronicles:Brothers in arms/Margaret Weis, Don Perrin וברור ששלישי בדרך. תרגומים? פופטיץ (תשאלו מישהו אחר לצעירים מביניכם).

ק א ר ן

New member
השלישי עוד לא נכתב?!

מתי הוא יתפרסם? אני מבינה שבעתיד הקרוב, לאחר שייצא לאור, אין טעם לחפש אותו בארץ..? זה לא נראה לכם אכזרי לפרסם שני כרכים ראשונים בטרילוגייה כמה שנים לפני שמוציאים לאור את השלישי? שיתאפקו קצת, וישחררו את הכל יחד...

alond

New member
LOL זה היה מצחיק

זה לא שהם הוציאו את שני הראשונים ואז מתוך אכזריות חיכו עם השלישי. הם הוציאו את הראשון... ואז אחרי כמעט שנתיים הם הוציאו את השני.... ומתישהו (בקרוב אולי) את השלישי (כי עברו יותר משנתיים)

alond

New member
אכזרי? לא הייתי אומר.

כמה זמן עבר מאז הארי פוטר פורסם? טוב. פחות. אבל רולינג כותבת רק את פוטר וווייס כותבת ספרים אחרים ברומח הדרקון. גם אני הייתי שמח אם היה יוצא השלישי (למרות שעוד לא קראתי את הראשון).

ק א ר ן

New member
מה זה משנה??!!

אתה לא קולט שאני אנוכית? אם הייתי קוראת את הראשון לפני שהשני יצא, הייתי עוד יותר ממורמרת! ואני לא מתייחסת לאנשים שעברו ייסורים אילו, משום שלי נכונו ייסורים אחרים... כך. ( ברור שאני אומרת שטויות... אני מקווה שמישהו פה לא טועה ולוקח אותי ברצינות...:) )

אודין

New member
יש גם את להבת הקיץ...

בתקופה כרונולוגית, הוא אחרי אגדות. את שישיית המפגשים כמעט ואי אפשר להשיג בחנויות. אגב, קראתי שמרגרט וייס לא תכתוב שלישי לרשומות רייסטלין בקרוב.

alond

New member
כנראה שלא היה הצלחה גדולה...

הראשון יצא בכריכה קשה והשני יצא רק בכריכה רכה. זה סימן...

Rid

New member
אין לי מושג

למה מישהו כל כך ירצה את שישית המפגשים, הם ממש לא ברמה.... סופרים אחרים ועלילות דיי שטוחות.

ק א ר ן

New member
רגע רגע רגע....

אחד - דרקונים של להבת קיץ (או משהו כזה) יצא לפני שנים רבות, ואף היה מתורגם כבר לפני בערך 5 שנים, אם לא לפני. אבל לעניין החשוב באמת : אם מרגרט וייס לא תכתוב את השלישי, מי יכתוב?? הרי זה התינוק שלה! מה אם חס וחלילה טפו-טפו-טפו יקרה לה משהו? מה אם תיעלם לה ההשראה???? מה אז???? דמט!!!

alond

New member
בקרוב היא מילת המפתח

היא לא תכתוב אותו בקרוב

strahd

New member
אין המשך

בראיון שנערך לא מזמן שבו השתתפו גם מרגרט וייס וגם טרייסי היקמן לרגל יציאת החלק האחרון במלחמת הנשמות של רומח הדרקון, מרגרט וייס אמרה שאין כל כוונה לשחרר ספר נוסף מרשומות רייסטלין, לפחות לא בזמן הקרוב של השנתיים-שלוש. היא וטרייסי היקמן עובדים על סדרה נוספת שיצאו ממנה בינתיים שני חלקים בשם "אבן השלטון". ולפי מה שהבנתי יש כוונות לתרגם באופוס את מלחמת הנשמות, אבל אם התרגום יקח כמו שלקח לסופת חרבות אז נחכה בערך שנתיים שלוש רק ליציאת הספר.

arifell

New member
שני הספרים הראשונים כבר תורגמו

כבשן הנשמה אחים לנשק

למעלה