מישהו יכול לעזור לי

shahar666

New member
מישהו יכול לעזור לי../images/Emo35.gif

יש פה מישהו שיש לו את התרגום של piez dezcalzos או מישהו שיכול לתרגם לי? כי אני ראיתי את הקליפ...ואני מבינה קצת את המשמעות של השיר אבל הקליפ נורא מוזר
אז רציתי לדעת את התרגום המדויק
תודה מראש

perrinat

New member
בטחחחחחחח../images/Emo103.gif

אני אתרגם לך אותו
הוא קצת קשה לתירגום כי הוא די מטאפורי, אבל אני כבר מתחילה....

shahar666

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה תודה תודה!!!!!! תודה!!! רבה רבה רבההההה חחח...
ושוב פעם ת-ו-ד-ה-!-!

perrinat

New member
זה יהיה../images/Emo103.gif

יותר מאוחר כי אני יוצאת עכשיו...... אז לקראת הערבלילה
יהיה לך את התרגום.....

perrinat

New member
התרגום - Pies Descalzos../images/Emo103.gif

רגליים יחפות
_____________ אתה נגסת בתפוח ונדחת מגן עדן, הנחש גזר זאת עליך, אתה גרמת לזה. מילניום ועוד מילניום נשארת עירום. התעמתת עם דינוזאורים מתחת לגגות וללא שריון. וכעת אתה כאן, רוצה להיות מאושר אבל לא ממש מזיז לך מגורלך..... פזמון- אתה שייך לגזע עתיק, הרגליים יחפות, החלומות לבנים. מעפר באת ואל עפר תשוב, ותחשוב שכשהברזל חם הוא ניתך.... בנית עולם מדויק עם גימורים מושלמים, כל דבר קטן מחושב, במקומו ובזמנו. ומה אני? תוהו ובוהו מוחלט, בכניסות וביציאות, בשמות ובמידות, לא מתאים למוח שלי. וכעת אתה כאן, רוצה להיות מאושר אבל לא ממש מזיז לך מגורלך..... חזרה על הפזמון.... לברך את השכן, לנוח שעה, לעבוד כל יום כדי לחיות את החיים, לענות רק את "זה" ולהרגיש רק את "זה", ושאלוהים ישמור אותנו מעין הרע (
חמסה......
) למלא את החובות, להתאמץ ולהשקיע בלימודים, מה תגיד המשפחה אם תהיה כישלון? לנעול תמיד נעליים, לא לדבר בשעת הסעודה,ללבוש גרביים חצאיות ומעיל למסיבה.... הנשים מתחתנות לפני גיל 30, ואם לא הן לובשות בגדי נזירה גם אם הן לא רוצות בכך. ביומולדת 15 עדיף לא לשכוח שמפניה משובחת ולרקוד היטב ואלס....
ועכשיו דיון
מה אתם אומרים על השיר? שמתם לב שיש הרבה מילים שלקוחות מסיפור הבריאה? שאקירה מתארת מצב של עולם שבו מכתיבים מה לעשות, שפועלים לפי מוסכמות. והיא למעשה מתנגדת לזה, היא רוצה לפעול לפי הכללים שלה..... ממש מטאפורי ויפה
נכון

לאה 13

New member
יפה אבל יש שירים שהייתי מעדיפה יותר

רינת בדיוק כמוני נהניתלתרגם שירים (כן?) אני יש לי מחברת שאני מתרגמת שירים ויש מלא

shahar666

New member
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה רבהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה יאאאאאפההההההההההה באמת תרגום יפהההה וגם נורא מעניין!!! שמתם לב שלשאקי שלנו יש שירים עם מסרים מאוד חזקים ואמיתיים והיא שרה הרבה על אלוהים וכל מיני דברים כאלה ויווו אהבתי!!!!!! תודההההההההההההההההההההההההה
אהבתיייייייייייייייייייייייייייייייי תודההההה!!!!!!

perrinat

New member
בטח ששמתי ../images/Emo23.gif../images/Emo103.gif

זו עוד אחת מהסיבות בגללה אני אוהבת את שאקירה
יש לה שירים עם משמעויות מאוד עמוקות!!!!!! וגם שירי מחאה יפים מאוד
ובבקשה

perrinat

New member
נכון!!!!!!!!../images/Emo103.gif

אני ממש אוהבת לתרגם שירים!!!!!! במיוחד את השירים בספרדית!!!!! אמנם אין לי מחברת ששם אני רושמת את התרגום, אבל אני מאוד אוהבת לתרגם שירים ולהבין על מה הוא מדבר!!! את מבינה ספרדית? איזה שירים תירגמת?

לאה 13

New member
אה לא שמתי לב לשאלות

אני מבינה ספרדית ואני מתרגמת פרקים של המורדים ואת השירים שלהם ואני מתרגמת כל שיר אפשרי באנגלית וגם בספרדית כמובן

perrinat

New member
יפפפפפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

מאיפה את מבינה ספרדית? מהטלויזיה? ואיזה שירים בספרדית תירגמת?

לאה 13

New member
כן מהטלנובלות

ואין לי כוח אם כל הצער להגיד את השירים את הלהקה רשמתי מקודם

למעלה