אני משוחרר כבר שנה, אחרי טיול וסיימתי עם הקייטנה. הבנתי שבאונ' ת"א התואר טוב אבל אין לי מצב להספיק להתקבל עם הדרישות שלהם ושמעתי על ספיר אבל לא קיבלתי מספיק אינפורמציה. .
חשבונאות באת"א נלמדת בפקולטה לניהול, ואי אפשר ללמוד *רק* חשבונאות, חייבים לשלב את זה עם מקצוע נוסף (בד"כ השילובים ה"מנצחים" הם חשבונאות-כלכלה, או חשבונאות-משפטים). ואין באת"א לימודי ערב, בשום מקצוע.
יש תקשורת וחשבונאות במכללה למנהל שנחשב לאחד הטובים אבל את זה תוכל לוודא בעצמך כבר... יש שם גם מסלול ערב לעבוד תוך כדי הלימודים. תראה כמה השקעתי - הוספתי קישור לידיעון ואחד ללימודי ערב.
- "יש תקשורת וחשבונאות במכללה למנהל שנחשב לאחד הטובים אבל את זה תוכל לוודא בעצמך כבר... יש שם גם מסלול ערב לעבוד תוך כדי הלימודים. תראה כמה השקעתי - הוספתי קישור לידיעון ואחד ללימודי ערב." - "כן, רק חבל שהתואר עולה כמו משכנתא" - "אבל לא תמיד צריך להתפשר ובגלל זה נתתי לו את האופציה ללימודי ערב שיוכל לעבוד..." תסביר לי שוב. לא הבנתי. זה נשמע כמו החלק הלוגי מהפסיכומטרי.
מכללה למנהל - לוקססוס עקב תנאים טובים כמו לימודי ערב. בעיה - הלימודים עולים כמו משכנתא. פתרון - לא צריך תמיד להתפשר, ואפשר לספוג את התשלומים הכבדים תמורת תנאי הלימודים המשופרים.
ובקטע המילולי בפסיכומטרי היה לי רק טעות אחת בפרק בממוצע. אם מישהו חושב שאני טועה אני אשמח לשמוע הסבר. בהודעה שבה הבחור הזכיר את המילה "להתפשר"הוא הגיב להודעה שלך שזה מאוד יקר ללמוד את התואר הזה. והוא התכוון שלא תמיד צריך להתפשר בנושא של הכסף שאת הזכרת ושעדיין כדאי לבחור לבחור באופציה שתאפשר לו ללמוד לימודי ערב.כלומר הוא התייחס לתנאי הלימוד.לא לעצם הלימוד עצמו של התואר.