מישהו יכול לעזור לי?

KISHKOSHA

New member
מישהו יכול לעזור לי?

אני מחפשת שנים תמונה אחת! הן עשו תמונות שהן לבושות בחצאית וקבקבים, זה ממש כללי אבל זה מה שיש לי, ולמי שיש לו את הספר שלהן (ההרפתקאות החדשות) אז יש את זה בסוף עם הפרסומות של האתר .

omer wild

New member
אולי אני יכולה לעזור !!

כל אחת לובשת אותו דבר בצבעים שונים ? מרי קייט בכתום ואשלי בכחול ? אם כן יש לי את התמונות האלו...והתמונה היא של כל אחת לחוד זו לא תמונה משותפת של שתיהן ! קיצר אם זאת התמונה תגיד לי ,ואני ישלח אותה...

KISHKOSHA

New member
אני בת!!! והנה הפרטים היותר מדויקים

מרי קייט (אני חושבת, התמונה בספר מטושטשת) לובשת שמלה פירחונית עד הברך ומשקפים, אשלי לובשת מה שנראה כמו חצאית לבנה עם 2 פסי פרחים, חולצה ומשקפים. שתיהן נועלות קבקבים (לא אצב אלא פלטפורמה בלי רצועה). והשיער שלהן הוא כמו בדרכון לפריז (אני חושבת שהן הצתלמו באותה תקופה)

omer wild

New member
לקישקושה !! הבת !!!

אוייי אז חשבתי שזאת תמונה אחרת ... ואת התמונה שאת תארת אני לא חושבת שיש לי !! סורי...

Alexis14

New member
יכול להיות שזו זאת שלמעלה, והנה עוד

אפשרויות. הראשונה בעיקרון מפספורט לפריז, והשנייה שאני אשים בהמשך היא מאבא משתדך. *יש לי את הספרים של ההרפתקאות אבל אני לא מוצאת את האתר שדיברת עליו

Alexis14

New member
נראה לי שזו זו

האתר=פרסומת לאתר=התמונה התבלבלתי- הראשונה הייתה מאבא משתדך. כאן יש שני פסי פרחים, ויש לי עוד מהסוג הזה

RinRan

New member
היא אמרה עם משקפי שמש אז לדעתי....

לדעתי היא מתכוונת לתמונה שהן עומדות ביחד (בבגדים של התמונה מלמעלה), אבל עם משקפי שמש (אם אני לא טועה...) ומאחוריהן יש בית גדול כזה... אין לי את התמונה כי אני שומרת רק תמונות שהן גדולות (14-עכשיו).

Alexis14

New member
משקפי שמש? בית?

לא מכירה. רגע אני אבדוק שוב. יש לי כל מיני תמונות ´מהסדרה´ הזאת

RinRan

New member
הנה לזה התכוונתי...

חשבתי שיש להן משקפיים אבל טעיתי.....

למעלה