מישהו יכול לעזור לי?

amirmatalon

New member
מישהו יכול לעזור לי?

אני רוצה להעלות סקאץ שלי לפה כדי שתוכלו לעזור לי והכל אבל אין לי מושג איך אני סורק מישהו יכול לעזור?

amirmatalon

New member
כבר הסתדרתי אבל

עכשיו אתם יכולים לעזור לי לגבי האותיות והתמונה שהעליתי מכוונת בעיקרון רק לציור שלמעלה ותתיחסו פחות לצביעה והכל כי המטרה היא האותיות

amirmatalon

New member
אני מצטער

אולי מישהו יודע למה זה עושה לי בעיות כשאני מנסה להעלות את התמונה?

Steezo

New member
אם יורשה לי,

א)טוב שאתה עובד על בסיס ולא מנסה יותר מדי על ההתחלה... ב)עכשיו לבעיות: לדעתי אתה מנסה יותר מדי שיראה "גראפיטי" במקום לנסות פשוט אותיות... אז הנה כמה טיפים: 1)תנסה לעבוד עם דף ישר ולא משבצות, שתדע לראות פרופורציות גם בלי עזרה... 2)תעבוד על קווים ישרים... למרות שלחלקנו זה ממש קשה
עדיין צריך לעבוד... 3) תנסה לעשות את זה יותר פרופורציונלי ויותר שיראה ככה: DBLG פשוט וזהו... מקווה שעזרתי...

amirmatalon

New member
דבר ראשון תודה שאתה מגיב

בפשוט אותיות אתה מתכוון לא לנסות לחבר או משהו אחר? ולגבי הפרופורציות סבבה אני יעבוד על זה אבל אני לא בטוח שככה אני צריך לעשות D ו-B בבלוקבאסטרס ורציתי לדעת אם זה נכון או לא כי פשוט יש לי קצת בעייה עם הצללה מעוגלת

Steezo

New member
תעבוד על לעגל אותם

לדעתי בתור התחלה אתה פשוט יכול להעתיק את הפונט ככה DBLG פשוט ככה, ולנסות להוסיף לו קצת נפח... זה תמיד קל לעבוד ככה... אחרי שהשליטה שלך תשתפר תוכל לעשות את זה תלת מימדי או עם נפח יותר ריאליסטי ביותר קלות וגם לחבר...

amirmatalon

New member
הקטע הוא שאני מנסה להוסיף קצת

נפח ותלת מימד לאותיות עגולות(עם הנפח אין בעיה אני חושב) אבל התלת מימד פשוט לא יוצא אני יעלה כמה סקיצות של נסיונות בקרוב ואז תוכל לשפוט בעצמך

amirmatalon

New member
אם את מתכוונת אליי

אז כבר העליתי משהו ואני יעלה עוד מחר אחרי שאני ינסה את הטיפים שנתנו לי כאן

למעלה