מישהו יכול לעזור לי?

sergew2

New member
מישהו יכול לעזור לי?

תגידו כשהיה הפרק עם וורטמן, והיה פלאשבק איך ששניהם היו בכלא יחד עם ניק. מישהו יכול להגיד לי למה ניק היה בכלא? ובאיזו שנה אצלנו זה שודר, כי אני לא ראיתי את הפרקים האלה. בתודה מראש... והנא תמונה קטנה שמצאתי, מקווה שתמצא חן בעיניכם:

noname20041

New member
אם אני לא טועה

הוא היה בכלא כי הוא נחשד שאנס מישהי (איימי, אולי? השחקנית ששיחקה אותה משחקת היום את גרטה בי"מח, נכון?) ובעצם מאט עשה זאת , שוב , אם אני לא טועה.

junny

New member
ניק

ניק היה בכלא כי הוא נחשד שירה במאט קלארק. לפני שהוא ושרון התחתנו היא סיפרה לו שמאט אנס אותה, הוא רץ מהר לדירה של מאט, שם מאט כבר שכב על הרצפה לאחר שירו בו, הוא נגע באקדח וככה הורשה. למעשה מי שירתה בקלארק היתה איימי (שהיתה החברה של ניק לפני שרון) מפני שהוא ניסה לאנוס גם אותה. כמובן שבסוף כל האמת יצאה לאור וניק שוחרר. אני לא זוכרת מתי זה שודר בארץ- לפני חמש שנים בערך אם אני לא טועה

python 4

New member
זה היה לא מזמן

לפני שניק ושרון התחתנו. דווקא אהבתי את מאט קלארק, ממש היה חבל שהוא גמר ככה. למעשה גם ניק היה חמוד באותה תקופה, יותר ממה שהוא עכשיו - הפלאשבק שלו על ימי הכלא החזיר לי נשכחות. איזה שיער! תמיד חשבתי שניק ומאט צריכים להפסיק להתווכח בשאלה מי ירה במי, פשוט שיודו באהבתם העזה זה לזה, יחסלו את שרון הפוסטמה ויקברו אותה בחצר ואז יממשו את אהבתם הניצחית לעיני המצלמות. תחשבו - זה היה חוסך לנו שנים של קאסי ונוח. ושרון. לא היה יותר טוב ככה?

python 4

New member
איזה מתוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לך תמונה בקלאוז אפ? אני כל כך אוהב את ניק הישן.

אני אבדוק עוד מעט, אני פשוט מדבר

בטלפון עם חבר שלי

python 4

New member
אה, סליחה, זו שיחת חוץ.

תגיד לה בבקשה שתמסור ד"ש לכריס בשמי.

והנה הוא עם מאט קלארק החתיך

ב-2000 (השנה) חוזר מאט, אבל בתפקיד של זה ששיחק את וויפל ג'ונס ב"יפים" (אמנם הוא לא חתיך כמו אדי ס. אבל הוא גם חמוד!)

python 4

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אה, הניק של היום זה לא הניק של פעם.

למעלה