מישהו יכול לעזור לי?!

X files Girl

New member
מישהו יכול לעזור לי?!

היי.. אני נועה, ואני חדשה פה... אני צריכה קצת עזרה- 1. כל פיסת מידע\תמונות של דיוויד דוקובני, מאלדר שלי, נא להביא לי! 2. אני לא הבנתי בידיוק... אני רואה תיקים באפלה באיי.אקס.אן, ושמה אני לא יודעת איזה עונה משודרת.. ואני נורא מבולבלת: מה משודר עכשיו בערוץ שתיים שכבר לא ראיתי שנים? איזה עונה? כי אני ממש מבולבלת- אומרים שדיוויד שונא את ג'וליאן, והוא עזב את הסידרה בגללה, וממשיכים את הסידרה כאילו שמחפשים את מאלדר.. ושמעתי שיהיה להם תינוק, נכון? הם כל כך מושלמים ביחד! או היא, או אני! אז 'בקשה- תעזרו לי להיתמצא!

J A G 231

New member
את לא היחידה שאומרת שדיוויד שונא

את ג'יליאן... מישו יודע אם זה נכון? איך אפשר? התמונות שלהם בטקס קבלת הפרס לא תואמות את הטענה הזו. ו..זה לא יכול להיקלט לי בראש שהם לא סובלים אחד את השני ושהם לא מכחישים את העובדה הזו. ובקשר לבקשתך יש פול אתרים עם המון פיסות מידע על דוקובני את רק צריכה לדעת איםה לחפש יש הרבה אתרי חיופש טובים .. גוגל, MSN יש מעט בוואלה אם אני זוכרת טוב ובעוד כמה אתרים.(לגבי חיפוש באתרים ישראליים).

X files Girl

New member
אבל תוכל\י לעזור לי

בשאר הדברים שהזכרתי? נכון יהיה להם תינוק? ונכון שדיוויד שלי? (טוף, זה נכון) וגם בקשר לעונות...

scoutlavie

New member
אני אסביר פעם אחת ולתמיד

אחרי שהסברתי את זה למלא אנשים כבר...אבל השכילו דיויד וג'יליאן לא ושוב פעם , לא שונאים אחד את השני . הם ידידי ם אולי אפילו די טובים , לפעמים עולין אחד לשני ל העצבים , אבל זה הגיוני כי הם מבלים איזה 16 שעות ביחד כל יום. בהתחלה דיויד אפילו היה עוזר לה עם הטקסטים, כל שהמועות של השנאה לא נכון . מצד שני , כל השמועות על רומן ביניהם גם לא נכונות, וזה בטוח. דיויד עזב חלקית את הסידרה כי הוא רצה לבלות זמן עם המשפחה ורצה לעשות סרטים, ממש לא קשור לג'יליאן. לגבי התינוק - יש למולדר וסקאלי תינוק מסוף עונה 8, אבל בסוף עונה 9 הוא נמסר לאימוץ, החלטה שלא ברורה לי עד היום, למרות שראיתי את הפרק איזה 6 פעמים... העונה המשודרת בaxn היא כרגע השניה , אבל היום שודר הפרק האחרון , זא שבוע הא זה כבר עונה 2. דיויד דרך אגב, נשוי פלוס 2... ואם יש לך עוד שאלות, אז תשאלי....

למעלה