מישהו יכול לעזור לי

מישהו יכול לעזור לי

קצת הלכתי לאיבוד פה לא ממש קיבלתי תשובה על איך לוחם צריך להתנהג ומה צריך לעשות יכול להיות שטעיתי בזה שנתתי התניות וממי ואיך אני צריך ללמוד הרי כל דבר הוא שעור והמטרה ללמוד כל הזמן ולמצוא איפה אני תקוע אני רוצה להשתנות אבל לא יודע איפה אני בדיוק תקוע ומה צריך לעשות אז אולי תוכלו לספר לי מה אתם עושים שהופך אתכם ללוחמים ?

נתחיל אחרת?

מיהו לוחם בשבילך? מהם הערכים שאותם היית רוצה ליצור אצלך? מי אתה רוצה להיות לאחר השינוי? זה התחלה.. אם לא נדע לאן הולכים.. הסיכוי להגיע לשם קטן.. אז קדימה .. אור ואהבה

המטרה: חירות מוחלטת.

לא בתיאוריה, אלא במעשה. כאן ועכשיו, במציאות זו. גם |לראות לייקש לחלום ולעוף

charlila

New member
בחלימה, מצא את ידיך,

הפנה אותן אל השמש, חמם את כפות הידיים היטב, ואז הצג את שאלותיך.

wolfbrother27

New member
לוחם יקר

אני מאמין שלוחם הינו אדם הצועד בדרכי העולם וחי את החיים בכל נשימה. הוא תמיד אמיתי עם עצמו ובכך הוא חסר מסכות. הוא אמיתי עם סביבתו כך שהאמת אינה יכולה לפגוע בו. הלוחם הינו קשוב לצלילי העולם, הוא מקשיב לא בעזרת אוזניו כי עם בעזרת ליבו. הוא תמיד נמצא במקום הנכון בזמן הנכון... ועוצמתו נובעת מאמונתו חסרת הספקות ומכוחה של אהבה חסרת גבולות, אהבה יקומית. הוא יעשה את מה שהוא מרגיש שצריך לעשות ולא את מה שהוא רוצה לעשות. דרכו מונעת על ידי גורמים גבוהים יותר וחוקיו הם חוקי האל. זו למיטב הכרתי הינה דרך הלוחם.

לפי מה שאני יודע, אפחד כאן לא יודע.

אני לא חושב שבאמת קיים איפה שהוא כזה דבר של "איך לוחם צריך להתנהג". אני אישית למדתי שיש כזה דבר "לוחם" בעיקר מתוך קריאה בספרים של קסטנדה. אני לא באמת יודע מה זה אומר. אף אחד לא הסמיך אותי כ"לוחם" ואני משער שאני בכלל לא "לוחם" ולא קרוב לזה אפילו. אני כן לוחם במובן שלי, אבל זה משהו שכל אחד ממציא לעצמו, מה זה אומר עבורו "להיות לוחם" וזה לא קשור לפורום הזה בהכרח, או ל"דרך הלוחמים" שבספרים של קסטנדה. אני מניח שבפורום הזה דנים על "דרך הלוחמים" כמו שדנים בפורום מתכונים על מתכונים ובפורום אסטרונומיה על אסטרונומיה. זה לא אומר שמי שגולש בפורום אסטרונומיה הוא אסטרונאוט. אבל זה רק איך שאני מבין את זה כרגע. אז אם אתה תקוע, אני מאחל לך למצוא את דרכך.
אני מאמין שאתה מסוגל לכך! אולי השאלה היא אם אתה מאמין.

עזוב אותך הגדרות.

פשט תרפה מכל ההגדרות של "לוחם", "לחימה", "לוחמים". אין כאן לוחמים במובן אחיד שאתה אולי מחפש. יש כאן אנשים שונים שכל אחד מפרש אחרת את המונח "לוחמים". אז תרפה. כי את החופש אתה יכול למצוא לא בעזרת הגדרות. תרפה תרפה תרפה ותגיד לי מה אתה רוצה ואנסה לעזור לך בכיף

תגיד מה אתה רוצה מבלי להשתמש

במילה "לוחם"/"לחימה"/"לוחמים" וכדומה...... ואז התקשורת שלנו תהיה מדוייקת ואמיתית יותר. אני כאן.

למעלה