מישהו יכול לעזור ללימונצ`לו כושל?

yonat

New member
מישהו יכול לעזור ללימונצ`לו כושל?

שלום, בנסיונותי להכין ליקרים ביתיים, ניסיתי גם לימונצ`לו - לפי המתכונים שברשותי היה צורך להוסיף אלכוהול בריכוז של 97%, אך זה יצא חזק מדי ולא דמה כלל ללימונצ`לו המדהים ששתיתי באיטליה... היש דרך אחרת? תודה. דרך אגב, לראשונה נקלעתי לכאן, ונראה מעניין. י.
 
97% ????

ג`יזוס, לא!!! פשוט הוסיפי וודקה. רצוי מאיכות סבירה. פינלנדיה או סטוליצ`ניה או משהו דומה. ואיך זה יכול להיות שרק עכשיו הגעת? אנחנו פתוחים כבר שנים. מה, לא שמעת עלינו? כל האינטרנט מדבר עלינו. בעיקר על אחד, רון...
 
מה ? לא שמעתם ???

רון כבר לא פונקציה. ממש כמו האינטרנט. ממש כמו הדוט.קום ...
 
דניאלה? כמו ציפורה?

תגידי, אשת מסתורין, איפה רון באמת? חשבתי שאיזכור שמו ירים אותו מהמצולות אליהן שקע.
 
לא איני ציפורה.

אני? פחות מיסתורית מרוב חברי הפורום. דניאלה הוא שמי. רון? טוב ששקע היכן ששקע. אתה? יש לך איזה קוקטייל מחמם לב לחורף הקרב.
 
מה אני נראית לך? מגדיר צמחים?

אני שואלת מה שאני לא יודעת. ומה האמא של הזונות שייכת לכאן? ולמה קוקטייל זה דווקא וודקה?
 
אז בפעם הבאה,

תנקדי את עצמך למען קומוניקטיביות מינימלית, יש? ומי אמר שקוקטיילים זה וודקה? קוקטיילים זה הכל. גם וודקה, גם עראק, גם וויסקי, גם ג`ין, גם טקילה, גם רום, וגם מי שלולית מזוקקים, אם צריך. אז מה הייתה השאלה בעצם, אשת מסתורין אסרטיבית שכמוך?
 

שם

New member
למה לקטול?

אני עושה ליקרים עם 97% וזה לא כזה נורא. נכון שבודדים מסוגלים לשתות אותם נקי אבל יש עדיין כמה יחידי סגולה כאלה ולאחרים פשוט מוהלים בוודקה, אמרו וכו` או סתם מיץ. וחוץ מזה רבע מתצרוכת הליקרים הולכת אצלנו לאפיה, ואז עדיף אחוז אלכוהול גבוה כמדומני.
 
שם, גבר מסוקס ורב און שכמוך,

אבל אני דיברתי על הכלל הרחב, אתה יודע, על אנשים רגילים... לא אנשים כמוך... היה רחום, אל תצפה מכולם לעמוד בסטנדרטים שלך, יא אכזר...
 
למעלה