מישהו יכול לעזור?

מישהו יכול לעזור?

לאחרונה אני באמת עמוס ומתעסק כל הזמן בארגון הכנס ההוא בנושא חלומות צלולים.
הנואם הראשי (רוברט ווגונר מיודענו) שלח לי תקציר של ההרצאה שלו כדי שאוכל להכניס לתוכנייה. הבעיה- התקציר ארוך מאוד מאוד, וכתוב באנגלית.
אני צריך לייצר גרסה קצרה שלו בעברית. יש מי שחושב שיוכל לעזור לי בזה?
אני מעלה את הגרסה המלאה לכאן, בתקווה שמישהו ירים את הכפפה.

בקרוב אפרסם לינק להרשמה לאירוע (שיהיה ללא תשלום).
תודה לכל מי שהתעניין עד עכשיו, מקווה לראות את כולכם בקרוב :)

Lucid Dreaming’s Potential for Insight, Healing and Creativity

On the surface, lucid dreaming seems deceptively simple – a paradoxical state in which you know you are dreaming, while you are dreaming. There, you can fly through space, create fire breathing dragons, and perform magic like Harry Potter, all in the safety of your subconscious mind.

Scientifically validated since 1980, some neuroscientists have deemed lucid dreaming a “hybrid state of consciousness” since the dreaming brain and portions of the waking/conscious brain show simultaneous activation. But what is it like to experience this state? More importantly, what potential value might lucid dreaming have for lucid dreamers, science and society?

Author of two books on lucid dreaming, Robert Waggoner, taught himself how to lucid dream in 1975, and has logged more than 1,000 lucid dreams since that time. A past president of the International Association for the Study of Dreams and a frequent speaker at conferences and colleges in the USA, Waggoner will consider the question, ‘Lucid Dreaming’s Potential for Insight, Healing and Creativity’

Lucidly aware in a dream, you can conduct personal and scientific experiments. Already, some researchers and therapist suggest that through lucid dreaming, you may be able to resolve emotional issues, like the recurring nightmares from Post Traumatic Stress Disorder. Moreover, some lucid dreamers claim that they have used lucid dreaming to access creativity, seek solutions and resolve problems, even health issues. What do these reports suggest about the future and potential value of lucid dreaming? Can lucid dreaming give us insight into dreaming, and the nature of the subconscious?

אל על2

New member
אוקיי..אני אקבל על זה קרמבו? (;

תרגום:
(דרך אגב ההערות בסוגריים הם הערות פרטיות שלי..אז אל תתייחסו..)
&nbsp
הפוטנציאל של החלומות הצלולים לריפוי,יצירתיות והבחנה מעמיקה (insight באנגלית משמעותו הבנה/תובנה שמובילה לשינוי דעה בנושא מסויים)
&nbsp
על פני השטח, חלימה צלולה היא טיפה מטעה - מדינה פרדוקסלית שבו אתה יודע שאתה חולם, בזמן שאתה חולם. שם, אתה יכול לטוס בחלל, ליצור דרקונים אשר נושפים אש, ולבצע קסם כמו הארי פוטר,והכל בביטחון של התת-מודע שלך.
&nbsp
מאז 1980 שאז חלומות צלולים אושרו על ידי ניסויים ומחקרים, כמה נירולוגים קראו לחלימה הצלולה-"המדינה ההיברידית של התודעה" (כשקוראים למשהו "היברידי" מתכוונים למשהו שעורבב משני חלקים..מין 'בן כלאיים' שכזה) משום שהחלקים אשר קשורים לתודעה ולהתעוררות מופעלים באופן סימולטני. (בו זמני)
אבל..מה ההרגשה כשחווים את המצב הזה? ויותר חשוב מכך,מהו הערך הפוטנציאלי של החלימה הצלולה לחולמים,למדע ולחברה?
&nbsp
רוברט ואגונר,חיבר שני ספרים על חלימה מודעת,בשנת 1975 לימד את עצמו כיצד לחלום חלומות צלולים ומאז חלם יותר מ1,000 חלומות צלולים.
היה הנשיא לשעבר של האיגוד הבינלאומי לחקר חלומות ועכשיו הוא נואם בתדירות (לעיתים קרובות ובאופן סדיר) בכנסים ובמכללות בארצות הברית.
ואגונר ישקול את השאלה, "מהו הפוטנציאל של החלימה הצלולה לריפוי,יצירתיות ותובנה".
כשאתה צלול בחלום,אתה יכול לערוך ניסויים אישיים ומדעיים. כבר, כמה חוקרים ומטפלים מצביעים על כך שדרך חלימה צלולה, ייתכן שתוכלו לפתור בעיות רגשיות למיניהם, כמו סיוטים החוזרים ונשנים מהפרעות כמו דחק פוסט טראומטי.
נוסף על כך, כמה חולמים צלולים טוענים כי הם השתמשו בחלימה הצלולה כדי לגשת ליצירתיות, לחפש פתרונות ,לפתור בעיות ואפילו בעיות בריאות. מה הדיווחים האלה מרמזים לגבי העתיד והערך הפוטנציאלי של החלימה הצלולה? האם חלימה צלולה יכולה לתת לנו תובנה חדשה לגבי חלימה,וטבעו של התת מודע?
&nbsp
זהו.
סיימתי.
מרגיש כאילו הגשתי עבודת גמר לתואר ראשון..
לערוך אני לא מעז..אל תמחקו את רוב המילים היקרות שתרגמתי!
היה טוב..טוב לא היה טוב..יותר בכיוון של משעמם אז..היה משעמם ומשעמם שהיה..XD(הנושא מעניין..לתרגם היה משעמם..חח)
ההומור והציניות לא מתפקדים בשעה מאוחרת..אנא סלחו לי..חח
ביי!
&nbsp

אל על2, אתה ענק!!

עזוב קרמבו, בוא לכנס ואני אישית נותן לך חיבוק ונשיקה.
ברשותך אערוך את הקטע קצת, ואכניס אותו לתוכנייה :)

נתראה שם

למעלה