מישהו יכול לעזור???

shaqkim

New member
מישהו יכול לעזור???

יש לי בעיה עם יד ימין תמיד כשאני מביא הוק לגוף אני תמיד גורם לנקע באגודל או לכאבים אזים. פשוט תמיד כול ספרינג אני מסיים בכאבים באגודל ונפיחות עצבנית ואז זה מפריע לי לחזור להתאמן כמו שצריך. אני חוזר להתאמן אבל בכאבים כול פעם שאני מוציא מכה. ניסיתי לנוח, לשים קרח להחזיק את האגרוף יותר חזק שום דבר לא עזר. מה אני יכול לעשות??? תודה מראש

Maceo Baston

New member
שלום shaqkim

קודם כל אתה צריך לדעת ממה נובעים הכאבים ....לנוח ולשים קרח בלי לדעת מה קרה לך באצבע בטח ש'לא יעזור !אני חושב שאתה צריך ללכת לרופא ולקבל ייעוץ רפואי לגבי האצבע אולי קרעת את הגיד אולי העצם ''זזה''.שאל גם את המאמן שלך אולי אחרי שהוא ראה את זה הוא ידע

shaqkim

New member
אביעד תודה על התגובה...

הלכתי פעם לאוטופד הוא אמר לי שזה כלום רק צריך לנוח. נחתי אבל זה לא עזר הנפיחות לא ירדה. ניסיתי לשים קרח אבל זה גם לא עוזר תודה מראש

shaqkim

New member
שכחתי להוסיף...

חזרתי בדיוק עכשיו מספרינג כמובן עם אגודל נקוע. בנתיים שם קרח. וזה גם קורה לי לפעמים כשאני נותן אפרקאט. יכול להיות שיש בעיה באיך שאני סוגר תאגרוף???

lironmarko

New member
הזווית של היד שלך לא נכונה

כשאתה נותן את האפרקאט. תנסה לסובב פנימה יותר את האגרוף ....ותעבור על זה +++לאט+++ טכניקה תמיד באה לפני כח ....תזכור את זה ...תעבוד לאט ועם הזמן תגביר את הכח באותה תנועה (כשתבין אותה) אם אתה לא יכול לעבוד על הטעויות שלך לבדך אני מציע שתדבר עם המורה שלך ותגיד לו שיש לך בעיה עם התנועה הזו .....שיכוון אותך קצת ... לירון

nimiz

New member
אני חושב שאתה סובל מתסמונת המתאגרף

המתחיל.ידוע ששלושת החודשים הראשונים בתאיבוקס הם רוויי התלהבות וגם פציעות.(בגלל זה אני לא אהבתי להתאמן עם חדשים,תמיד הייתי נפצע מהם,מתרגלים MID KIK הם מוציאים מרפק
..מניסיון עגום אני יכול לספר לך שבתחילת דרכי שברתי פעמיים אם אגודל שמאל בגלל הרבה התלהבות מזיהוי פתח וביצוע עלוב של הוק לראש..(אז הייתי שליח על ווספה,אז דמיין לך לרכב מגבעתיים לתל השומר על ווספה לא אוטומטית..) הדרך להיפטר מזה זה לעבוד על הטכניקה שלך "בהילוך איטי" תוך שימת לב איך ההוק שלך יוצא (טוב גם נגד פריקות כתף) ועל איזה חלק של היד בדיוק נוחת האגרוף..אגב, המאמן שאצלו התאמנו היה נותן שלושה שיעורים בשבוע:יום א' היה אימון שק,(השק תמיד ניצח -מאאאאד קשה)יום ג',היה אימון טכניקה,ששם הוא היה עובר תלמיד תלמיד ונותן לו דגשים על התנועה איך יוצאת,איך נוחתת,ומה עם ההגנה??!,ויום ה' קרבות,מתחילים ספארינג גוף,מיומנים יותר ספאירינג איגרוף מלא,וכן הלאה..עדיין,מ30 שהתחילו,אחרי שנה נשארו אולי 10 אחרי שנתיים אולי 7 וכן הלאה.. אני מקווה שהתשובה תעזור לך,אם לא אתה מוזמן לבןוא אלי לעבוד על השק עד שנשייף את הפינה הזו.

dascalu jacob

New member
הבעיה שלך בלימוד טכני לקוי

לך למאמן שלך ותגיד לו מה קרה. אני מניח שהוא יידע ללמד אותך.

למעלה