מישהו יכול לעזור?

מישהו יכול לעזור?

היי בנות מישהו אולי יודע איך מגיעים לכרמלה מנשה או לאושרת קוטלר????????? זה דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!!! פנינה

odeia

New member
פנינה, אושרת קוטלר זה ערוץ 2

ואם אני לא טועה כרמלה מנשה שייכת לערוץ 11, תיכנסי לאתר שלהם ותחפשי שם את הצור קשר. פנינה יש משהו שאפשר לעזור לך?

ת ו ת

New member
הי פנינה

באתר הבא יש טלפונים של כל הזכיניות וגם של חברת החדשות. בטח שם יוכלו להגיד לך איך מגיעים לאשרת קוטלר. תחזיקי מעמד.

רותי ע

New member
פנינה

יש לך את הטלפון שלי. אל תהססי להשתמש בו... כל עזרה שרק אוכל...

זה בטח יהיה ארוך....

היי לכולם. טוב אז ככה: הגעתי היום לבית הירוק ביפו בשעה 8:30. עד 10 לא התייחסו אליי בכלל למרות שכמה פעמים ניגשתי ושאלתי, פשוט הסתכלו עלי ולא ענו. אחכ" כבר התעצבנתי כי זה כבר היה בלתי נגסבל. אז פשוט צרחתי על אחת החיילות. תוך רגע סידרו לי פגישה עם הסנגורית. בסוף ריתי אותו 5 דקות אצלה, בקושי נתתי לו כוס קפה מהמכונות. אח"כ חיכינו לאישור שופט, להסכם שעשו עם התביעה. המשפט היה אחרי אחת, והוא קיבל לא פחות ולא יותר......21 יום בכלא ועוד 3 חודשים על תנאי לשנתיים. הספקתי לתת לו את מה שהכנתי לו (בגדים וכו´), השוטרים העלימו עין מכמה סיגריות שדחפתי לו ליד, וזהו לקחו אותו. בקשה שהגשתי לקצין העיר לביקור נדחתה, ואין באפשרותנו לבקר אותו עד שבוע הבא ביום ג´. הוא מגיש בקשה למחילה ולחופשה, אבל עם האטימות שלהם נראה לי שגם את זה ידחו. אני בהלם, כאב ראש נוראי, ואני על סף התמוטטות עצבים. עם כל זה שאני חזקה בשביל כולם, אני כבאר מרגישבה שזהו. תומר כל הזמן רוצה את הטלפון לדבר עם אבא, או שהיא עומדת בחלון וקוראצת לו. הלב נקרע לי. התקשרתי לדניאל לובין מפורום החפ"שים ושם הבטיחו לעזור לי. החופשה הזו תהיה הכי גרועה מבחינתי. דווקא עכשיו בפסח נזכרו. אני אעשה סדר רק אם הוא ישוחרר. טוב, אני לא אשגע אתכם אז אולי נשתמע מאוחר יותר בצאט. ביי בנצתיים פנינה

אוי פנינו´ש! לא יאומן הסיפור הזה...

כל הודעה שלך מקוממת אותי יותר. מקווה שהסיפור הזה יסתיים במהרה. מה עם ערעור? הלא מדובר בגבר עם שלושה ילדים, ביניהם תינוק זעיר ממש...
מאיתנו!

פשוט חוצפה וביזיון לצבא שכך הוא

מתנהג לחייל מילואים, איש פרטי שבסה"כ כל פשעו שלא עידכן כתובת. פנינה את חייבת להגיע לתקשורת עם הסיפור!!!!! ושוב תבדקי לגבי זה שאסור לקרוא למילואים לאב לתינוק חדש!!!!! אם את צריכה עזרה, אני גרה ליד סיגל, אל תהססי לבקש!!!!!
מיכל.

זה פשוט מרתיח את הדם!

אני אפילו לא מכירה אותך אישית, ובא לי לרוץ לשם ולפוצץ למישהו את האוטו! ואני לא אתנצל על הקיצוניות שלי, זה מה שמגיע לצבא האידיוטי שלנו, שלא יודע להתנהג לחייליו! טוחנים אותנו 3 שנים בצבא, וזה חובה ואי אפשר (כמעט) להתחמק טוחנים אותנו עוד 30 שנה במילואים, ואם בטעות עברנו דירה (חוצפנים אנחנו!) ולא מצאו אותנו, אז זורקים לכלא ל - 21!!!!!!!!! מה אכפת לשופטת?!?! היא תבלה את החג עם הילדים שלה ובני משפחתה! ולא אכפת לה שלבנאדם יש 3 ילדים קטנים בבית, כולל תינוק בן חודש וחצי!!! מעולם לא נתקלתי באטימות וטמטום כזה!!! פנינה, כל עזרה שאת צריכה, אל תהססי לפנות אלי. אני שולחת לך את הטלפון שלי במסר.

_גלית_

New member
אוי... פנינה, אני ממשיכה ../images/Emo10.gif

לא להאמין!!!! מה קורה עם הצבא הזה?? אני לא מצליחה אפילו לדמיין מה שעובר עליך
, ועוד עם הבנות והתינוק... אפשר לחשוב על איזה פושע הם עלו... מה זה? נותנת לך חיבוק ומקוה שהצדק יעשה. תחזיקי מעמד!!!

אני איתך!

אינני מכירה אותך אישית אבל אני יכולה לתאר את מצבך. אני גרה בצפון (הלא רחוק) ובכל זאת אשמח לעזור בכל דבר! שולחת לך מסר. החזיקי מעמד...

limori

New member
פנינה אל תותרי!!!! תלחמי!!! תפני

אפילו לאגודה לזכויות האזרח. תכתבי מכתבים לעיתונות. תכתבי מכתבים לשרים בממשלה. אל תוותרי!!! זו חוצפה שלא תאמן!!! מדינת ישראל מתקרבת לעולם השלישי אבל זו עדיין לא מדינה דיקטטורית. הסיפור שלך נוראי! שיהיה לך חג שמח ! ואנחנו פה בשביל הדמעות ...... לימור

פנינה יקרה - קודם כל קבלי ../images/Emo24.gif

אני פשוט בשוק... בא לי לבכות יחד איתך... איזו אטימות וטיפשות וקשיחות בלתי מוסברת. אני מקווה שתצליחי "להכנס" באבי-סבתם. מטומטמים שכאלה.

יונית ש

New member
../images/Emo24.gif - אני מחזקת את ידייך

ומאמצת אותך אל ליבי הלוואי והסיוט הזה יגמר כבר מקווה בשבילך מכל הלב יונית

אמיר.

New member
נציב קבילות - 24 שעות ביממה..

הנה כתובת האתר.. יש טלפון 24 שעות ביממה יש גם בימי שישי... אבל באמת... אני לא מבין איך החמירו עליו כל כך...

יטבת

New member
אטימות

היי פנינה, אני ובעלי יושבים פה ומתעצבנים יחד איתך על הסיפור דווקא אלה שעושים בלגן והופכים שולחנות יוצאים מסיפורים כאלה ללא עונש. ואלה שהם בסך הכל בסדר רק התפקשש איזשהו פרט טכני אוכלים אותה. אם אפשר לעזור במשהו, רק תגידי...

פנינה שלום!

אני מנסה לחשוב על דרכים נוספות. נסי להתקשר לקצינת פניות הציבור - 035692450 אם זה לא המספר אז תשאלי במודיעין צבאי 5691114. ייתכן והיא תוכל לעזור לך. אני גם הייתי מנסה לפנות ללשכת הרמטכל אולי... אולי לנשיא? המון בהצלחה, נסי כל מה שאפשר.

ניתן להגיש בקשת חנינה

ניתן להגיש במקרה שלך בקשת חנינה לאלוף הפיקוד. תפני לסניגוריה הצבאית והם ינסחו עבורך את הבקשה. בהצלחה.

לפנינה

החזיקי מעמד. מאחלת לך הרבה כוחות ואנרגיות חיוביות. מקווה שהכל יגמר במהרה ושאבא יחזור מהר הביתה.

למעלה