מישהו יכול לעלות לאתר YOUTUBE

מישהו יכול לעלות לאתר YOUTUBE

קצת טעימות מהתוכנית על פיתגורס,לא כולנו הצלחנו להוריד את התוכנית.

ZILEVO1

New member
גם אני לא הצלחתי,שלחתי איימל לסוני

והיא הבטיחה להעלות בקרוב קטעים נבחרים מהתוכנית,כמובן גם את הקטע עם השיר שאני כל כך אוהב. טין פאראסקה אי טו בראדי פאנאגיסטה מו. טרררם לללה - טין בליסטה מו דן טאלו נ'אוריסמאנו- נה זואימה אגפימינו טם ללה ללה.... גרמיסה קי מיה בליסטה גמיסה מי קימוס מי אנמניסיס קאי מה באסאנה. והנה זה מגיע..
אלה פונה אלה כארה דיו דיסטיכי מאנוס פארה פוי טוס כוריסה אי זואי קי סטון אלון קוסמו איסוס טו אנטרופינו טו מיסוס נה מין פטאני אוס איקי. טנ טנ- טננה ננה נה -טננה ננה טנה-טטם טטם. משורר אני לא יכול להיות,אבל זמר נראה לי שכן
אבל סוני אמרה לי שאת השיר הזה שר דלארס בהופעה לגדולי הזמר.ולא פחות יפה, בסדר סוני אין וויכוח ,אבל אני אוהב מאוד את ווליס אין מה לעשות.

layla231

New member
zilevo1 קבל את המילים כמו שצריך

Την παρασκευή το βράδυ Την Παρασκευή το βράδυ, Παναγίτσα μου μου ετοίμασες με δάκρυα την βαλίτσα μου Δεν θελαν ορισμένοι, να ζούμε αγαπημένοι Μια ευτυχία γκρέμισε και μια βαλίτσα γέμισε με καημούς με αναμνήσεις και με βάσανα Έλα πόνε, έλα χάρε, δυο δυστυχισμένους πάρε που τους χώρισε η ζωή Και στον άλλον κόσμο ίσως το ανθρώπινο το μίσος να μην φτάνει ως εκεί Την Παρασκευή το βράδυ, Παναγίτσα μου κεραυνό να είχες ρίξει στην φωλίτσα μου Να ‘καιγες τ’ όνειρό μας, και εμάς μαζί τους δυο μας Οι άνθρωποι νομίσανε, ότι παρανομήσαμε και τον όμορφο δεσμό μας πολεμήσανε ובאנגלו יוונית Tin Paraskevi to vrady, Panagitsa mou mou etoimases me dakrya tin valitsa mou Den thelan orismenoi, na zoyme agapimenoi Mia eftyxia gkremise kai mia valitsa gemise me kaimoys me anamniseis kai me vasana פזמון Ela pone, ela xare, dyo dystyxismenous pare pou tous xwrise i zwi Kai ston allon kosmo isws to anthrwpino to misos na min ftanei ws ekei Tin Paraskevi to vrady, Panagitsa mou keravno na eixes riksei stin fwlitsa mou Na ‘kaiges t’ oneiro mas, kai emas mazi tous dyo mas Oi anthrwpoi nomisane, oti paranomisame kai ton omorfo desmo mas polemisane

ZILEVO1

New member
או יופי תודה גדולה

היום בהופעה אני אנסה לשיר יותר מדוייק,לא הבנתי למה אתמול לא זרקו עלי פרחים
.

ZILEVO1

New member
טוב הנה עוד ניסיון לשיר נכון ../images/Emo13.gif

טין פאראסקבי טו בראדי,פאנאגיסטה מו מו אטומסס מה דאקריה טין באליסטה מו דן טלאן אוריסמנו,נה זוהימי אגפימנו מיה אפטקסיה גרמיסה,קא-מיה בליסטה גמיסה מה קימוס מה אנמניסס קה מה בסאנה אלה פונה אלה כארה,דיו דיסטיקסימנוס פארה פו טוס הוריס אי זואי קי סטון אלון קוסמו איסוס טו אננטרופינו טו מיסוס נה מין פטאני אוס אקי......... תודה רבה layla231 רק תבדוק אם אני שר נכון

נטשה9

New member
זילבו אנחנו מבינים את ההתעקשות שלך

לשיר נכון את המילים,זה אחד השירים הכי יפים של סטליוס.

layla231

New member
אל תעבוד קשה zilevo קח בעברית

תין פאראסקאב'י תו ווראדי תין פאראסקאב'י תו ווראדי, פאנאג'יתסא מו, מו אתי-מאסאס מא דאקרייא, תין וואליתסא מו, דאן ת'אלאן אוריסמאני, נא זומא אגאפימאני,,,,,,,מייא אפ'תיח'ייא גראמיסא קא מייא וואליתסא גאמיסא, מא קאיימוס מא אנאמניסיסיס, קא מא וואסאנא ---------------------------------------------------------------------------- אלא פונא, אלא ח'ארא, דיו דיסתיח'יס-מאנוס פארא, פו תוס ח'וריסא אי זואי, קא סתון אללון קוסמו איסוס, תו אנת'רופינו תו מיסוס, נא מין פ'תאני אוס אקי, --------------------------------------------------------------------------- תין פאראסקאב'י תו ווראדי, פאנאג'יתסא מו, קא-ראוונו נא איח'אס ריקסי, סתין פ'וליתסא מו נא קאגאס תו אונירו-מאס, קא מאס מאזי תוס דייו מאס, אי אנת'רופי נומיסאנא, אותי פארא-נומיסאמא, קא תון אומורפ'ו דאסמו מאס, פולא מיסאנא, בהצלחה

לילה למה להסתבך,פשוט לא נכון!

זה דיסק משנת 1972 של סטליוס קזנג'ידיס העונה לשם GIRISMOS וזה השיר הראשון בדיסק מיותר לציין לחן-ח'ריסטוס ניקולופולוס. יום טוב

layla231

New member
נכון גם נכון

מי שמסתבך זה כבודו מפני שהשיר המבוקש נמצא גם בדיסק שאני ציינתי וגם בדיסק שכבודו ציין אז המשפט "למה להסתבך,פשוט לא נכון" אינו מדוייק ואגב כבודו לא חייב להגיב באופן תמידי על כל פיפס שנכתב פה בפורום תחשוב על האימרה של חז"לנו "סוף מעשה במחשבה תחילה" ואל תטרח להגיב זה מיותר ביייייייייייייייי

מצטער אם כבודו נפגע אבל...

ברגע שאתה רושם "זה שם הדיסק" המשמעות שמתקבלת היא אחרת -ולרשום למשל זה אחד המדיסקים ששם אפשר למצוא את השיר הזה יען כי את השיר הזה אתה יכול למצוא בהרבה דיסקים.אבל דיסק המקור זה מה שציינתי. מקווה שעכשיו תקבל יותר בהבנה את הערתי. יום טוב פעם נוספת

layla231

New member
"כבודו" לא נפגע כלל ועיקר

"כבודו" פשוט מנסה מפעם לפעם לעזור כמיטב יכולתו לבאי הפורום, ואם תשובתו של "כבודו" נכונה אז כל הערה שלא במקום מיותרת , להתראות בעוד כך וכך ימים או חודשים או שנים ביייייייייייייייייי

נטשה9

New member
../images/Emo13.gifשניכם חמודים וג'נטלמנים.

כל הכבוד על הצורה התרבותית בוויכוח בינכם.

למעלה