מישהו יכול לעלות תמונות של אתרי סקי בבולגריה
M Mr Peiser New member 7/9/02 #2 מצטרף לבקשה! דור או כל אחד אחר שיש לו תמונות תוכלו לעלות לפורום תמונות מאתרי סקי שונים בעולם או בכלל לשרשר תמונות שקשורות לסקי??
מצטרף לבקשה! דור או כל אחד אחר שיש לו תמונות תוכלו לעלות לפורום תמונות מאתרי סקי שונים בעולם או בכלל לשרשר תמונות שקשורות לסקי??
L Loppy New member 7/9/02 #3 יש תמונות בגלריות! (הסרגל האפור שלמעלה) ותמונות של אתרי סקי בבולגריה אני אנסה למצוא - אם אני אמצא אני יוסיף לגלריית "אתרי סקי".
יש תמונות בגלריות! (הסרגל האפור שלמעלה) ותמונות של אתרי סקי בבולגריה אני אנסה למצוא - אם אני אמצא אני יוסיף לגלריית "אתרי סקי".
E emissary New member 7/9/02 #5 יש לי תמונות מאתר סקי בבולגריה אבל אני הייתי שם בקיץ אז לא היה שם שלג זה משנה?
L Loppy New member 7/9/02 #6 נראה לי שכן.... בכל מקרה../images/Emo26.gif אני צריך את השמות של האתרים שאת צריכה כדי למצוא לך תמונות, אז תרשמי לי כאן.
נראה לי שכן.... בכל מקרה../images/Emo26.gif אני צריך את השמות של האתרים שאת צריכה כדי למצוא לך תמונות, אז תרשמי לי כאן.
E emissary New member 8/9/02 #8 אבל בעצם זה רק של ראנשים אין שם מסלולים בתמונות סורי והשם של המקום הייתי בשנים השמות הם בורובץ ופמפורובו.
אבל בעצם זה רק של ראנשים אין שם מסלולים בתמונות סורי והשם של המקום הייתי בשנים השמות הם בורובץ ופמפורובו.