מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בראש ?

PorFavor1

New member
מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בראש ?

אני פשוט לא מבין.... לא מבין איפה אני חי.
אני גר בבניין משותף, בשכונת מצוקה בדרום תל אביב.
כמעט כל השכנים שלי הם ממוצא מסויים, או קבוצת מוצאים מסויימים.

העניין זה עם קערית מים שאני שם לחתולים, או כשאני מאכיל חתולים.
הסביבה בשום אופן לא יכולה להישאר אדישה לקערית מים, או לעובדה שאני מאכיל חתולים.
זה תמיד מעורר איזו תגובה, או חבלה בקערית מים שלי. איפה שאני לא שם אותה, איפה שאני לא מחביא אותה.
אני חושב שזה מגיע מכיוונם של דיירי דירות הקרקע.
מישהו רק מזהה את המיקום החדש ו.... אכלתי אותה.

האם יתכן שזה אישי, או מה לכל הרוחות הולך פה ?

Cat hy

New member
תסגור להם את ברזי המים של הדירות שלהם

עכשיו ברצינות. ברוע לא תוכל להלחם. תבדוק קודם כל שאין לחתולים שם עוד מקורות של מים. לפעמים יש טפטוף די רציני מצינורות המזגנים והחתולים שותים מזה. אם לא, תמשיך לעשות מה שאתה עושה: כל הזמן מביא קערית חדשה או מחפש מקום שלא יגעו בה

PorFavor1

New member
זה בדיוק זה, זה רוע

בין אם מדובר בקערית שנמצאת בדיוק מתחת לטפטוף של מזגן, ובין אם מדובר בקערית מים סמויה שאני מחביא.
מספיק שיש רק אחד שקולט אותי או את הקערית מים, וזה כאילו שהמוח שלו קופץ.
כאילו שהוא קלט איזה תא טרור, והוא חייב להדביר אותו.
&nbsp
לפעמים מדובר בבעלי כלבים... ( שכנה אחת כזאת, מגדלת כלב ).
&nbsp
זה משהו שאני לא כ"כ מבין.
כבר נדבק לי מן רעיון שכזה, שמדובר במן שנאת חתולים מובנית בגזע או מוצא.
&nbsp
קצת קשה לי להאמין שגם בקיבוצים ( למשל ), איפה שכל יפי הנפש האלה גרים, גם שם קיימת מן שנאת חתולים כזאת.

דרורפפ

New member
מה לגבי שימוש ב-decoy?

אם אתה אומר שהם מתאמצים כדי למצוא את המיקום החדש שלך, אז אולי תשתמש בשני כלים, כלי אחד תשים במקום יחסית קל לגילוי, ולאחר שיחבלו בו- תדאג להשאיר אותו באותו המקום אך ריק. ובמקביל תשתמש בכלי נוסף, ומצא לו את המקום הכי פסיכי, כי בסופו של יום החתולים מגיעים לכל מקום.

אני לא חושב שההתנהגות הזו קשורה לבניין המשותף שלך או לשכונת המצוקה או מוצא השכנים, יש אנשים כאלו מכל הסוגים המינים.

דרורפפ

New member
אני בעצמי נתקלתי בשכן 'חדש' ברחוב שלי

אני בעצמי נתקלתי בשכן 'חדש' ברחוב שלי שראה אותי במקרה מאכיל חתולים בחצר שלי, הוא פנה אלי בנימוס וכו': "אני מבקש בכל לשון של בקשה שתפסיק להאכיל את החתולים כי הם מטרד עבורי בחצר".

אמרתי לו שנעים לי להכיר שכן חדש וברוך הבא לשכונה, ושאני מודה לו על הערה ועל הפנייה המנומסת. אמרתי לו שאני מאמין גדול בפשרות ואני חושב שזו הדרך הטובה ביותר לשכנות טובה, אמרתי לו שנכון לעכשיו אני מאכיל את החתולים בחצר שלי כל יום, והפשרה שאני מציע היא להאכיל את החתולים יום כן ויום לא, אך גם אתה תצטרך להתפשר, ובימים שאני לא מאכיל אותם- אתה תאכיל אותם בחצר שלך.

הוא הבין את המסר... אמרתי לו שאני מסכים איתו, אך סביר להניח שהחתולים הקבועים, והגורים שאצלי, הם לא החתולים שמגיעים אליו לחצר. ובכל אופן- זה שאני מאכיל אותם כאן נותן להם תמריץ לרבוץ בחצר שלי ולא להגיע לאזור של החצר שלו. וכמובן שגם לי הם עושים נזקים... אבל אלו החיים ושאלו יהיו הצרות שלנו. אמרתי לו שאני מעדיף שחתולים שבעים ובריאים יעשו לי נזקים בחצר, ושלא חתולים חולים ורעבים יתקפו את האחיינים שלי. (כבר כמעט קרה לי...)

יוספה 51

New member
בעניין אנשים דוחים, או לכו תבינו..

אתמול במהלך טיול עם הכלב והנכדה, עברנו דרך פינת משחקים של ילדים. דשא מלאכותי, מתקנים. עומד בן אדם צעיר, מדבר בטלפון והכלב שלו מתייחס לדשא המלאכותי כאל פינת ההשתנה שלו. מרים רגל ומשתין ובעליו פשוט מחכה בסבלנות. בנימוס אמרתי לו שזה לא לעניין, שילדים משחקים שם, ושאפשר לקחת את הכלב לעשות את צרכיו במקום שהוא לא מקום משחקים לילדים. הוא ענה לי - שמעתי אותך. דמיינו לבד באיזה טון. כמובן שזה לא השתיק אותי והסברתי לו שעם כל הכבוד לזה שהוא מתעלם, הוא פוגע בסביבה, שגם לי כלב, ושאפשר להתחשב קצת. מזלי היה שאני לא בחור, אחרת בטח הייתי חוטפת מכות. ההימור שלי? שהיום הוא כבר היה שם עם הכלב שלו. ככה זה, יש אנשים דוחים.

למעלה