מישהו יכול לפענח את הסוד שגורם לאימון להיות

Tami661

New member
מישהו יכול לפענח את הסוד שגורם לאימון להיות

מהנה יותר???? ואסביר: הבוקר, כבר פעם שנייה (רציתי לוודא שהפעם הראשונה לא היתה מקרית) שאני מגיעה להולמס רעננה לשיעור של מדריכה שלא נחשבת כריזמטית במחוזותיה, המוסיקה שלה די קצבית אבל לגמרי לא הייתי מגדירה אותה כעכשווית או סוחפת והאולם... רחוק מלהיות בתפוסה מלאה או קורן אנרגיות... אבל בכל זאת, להזכירכם שזו כבר פעם שניה (ואני בטוחה שגם לא תהיה האחרונה) אני כל כך נהנית בשיעור שלה. עובדת טוב, חזק והתחושה היא שהשיעור נגמר מהר (מאפיין אימונים שאני נהנית בהם). אני לא מצליחה להבין את זה
ההשערה שלי היא שאולי העובדה שהמדריכה לא 'חופרת', עובדת נקי לפי הספר, נותנת למוסיקה - גם אם אינה האולטימטיבית - לקחת אותי לאן שבא לי... אולי אלו הופכים עבורי את האימון לכל כך מהנה. אבל אני עדיין בתהיות... מישהו מבין למה אני מתכוונת? קרה לכם פעם? יש/היה לכם מדריך שנהניתם בשיעור שלו למרות שמרבית המתאמנים לא ממש מעדיפים אותו?

אממממ... תני לי לנסות ../images/Emo4.gif

יכול להיות שזה הצימאון שלך לאימון? הגעגוע לדבר שתפס נתח גדול (יותר נכון ע-נ-ק) בחייך? אולי האישיות של המדריכה גורמת לך להישאר ואף להצליח להנות מהאימון למרות כל הדברים שלא ממש עושים את זה למרבית המתאמנים? אני אומרת... מה זה משנה... הכי חשוב שאת מצליחה להנות!!!! אוהבת ומתגעגעת
שיהיה שבוע נפלא

chosenspin

New member
באופן מקרי קרה לי הבוקר...

7:00 הולמס פלייס פ"ת אירה הפתיעה באימון קיצבי, בנוי היטב, בלי חפירות... פשוט תענוג. רק שאלוהים יתן לי כוח לקום כל כך מוקדם גם שבוע הבא ואני שם... 7 ימים למניאק...

התשובה לכך פשוטה מאוד!../images/Emo140.gif

ממש מתחת לאף שלך....
את מדוושת לצידי!!!!
את רואה אותי נוטפת זיעה לצידך, מדוושת חזק, עושה לך פרצופים של סבל... איך לא תהני?
ובינינו, את חושבת גם על האפטר פארטי
בקפיטריה אחרי
נו טוב, רגע רצינות....
זה פשוט האספרסו שאני מטמטמת אותך לשתות לפני השיעור... הקופאין עושה שמות בגוף|
איך? איך לקחו לי את איילה
נשארה רק חבורת הזבל

אוסי18

New member
בטח!

כל כך מבינה את התחושה שלך: מאז שהתבגרתי והגעתי למסקנה ש "שיעורי מסיבות" כבר לא עושים לי את זה, התחלתי להשתתף בשיעורים שקטים ורגועים יותר וגיליתי, שכמוך, אני מרוכזת יותר, עובדת יותר וגם נהנית יותר! המדריכה, רותם כהן, חזרה אלינו לאחר שהייה של כמה שנים בחו"ל ובהחלט אפשר לומר כי לא היתה בידיה המוסיקה הכי עדכנית/ אולטימטיבית. החסרון הזה, יצר בעצם יתרון: כל הרעשנים, הדברנים ומוחאי הכפיים למיניהם ניפו עצמם החוצה כשנתקלו באי שיתוף פעולה מצידה לכל הרעש שלהם. היא עשתה זאת באלגנטיות מעוררת הערצה ואכן- המקצועיות מנצחת! בלי חפירות, הסבר מדוייק בתחילת השיעור של איך יראה השיעור, סיכום של השיעור בסופו ו....תענוג אמיתי!

סוד הקסם הוא באיכות!!!

תמי היקרה שלום רב, מה שלומך? זה זמן רב שלא כתבתי פה אבל אין ספק שמה שכתבת העלה בי חיוך גדול. לעולם לא יכולת לדעת אבל למרבה ההפתעה גם לי הייתה הזכות להיות נוכח באותו שיעור (רק בניגוד אליך אני נמצא בו דיי קבוע). אני לא מכיר את המדריכה באופן אישי אבל אני יכול לספר כמה דברים שיסבירו את סוד הקסם. 1. תמיד לפני תחילת האימון המדריכה שואלת מי צריך עזרה. 2. לאחר מכן היא מסבירה מה הולך להיות בשיעור. 3. במהלך השיעור היא כל הזמן בקשר עין עם המתאמנים ובקשר איתם. 4. היא תמיד יורדת מהאופניים, עושה סיבוב בין המתאמנים, בודקת דופק, מתקנת, נותנת טיפים. 5. היא מסבירה מה לעשות / לא לעשות על האופניים. כמו כן, אני מאוד נהנתי בשיעור של המדריכה אתמול, המוסיקה הייתה קיצבית, כיפית, מגוונת, מתאימה את עצמה לאוכלוסיה (רוב המתאמנים בסניף ברעננה לא צעירים). היכולת לשלב בין מוסיקה טובה (לא רק מה שחדש הוא טוב...), קשר מעולה עם המתאמנים, טכניקה מעולה (איזה יופי שאפשר לעבוד על פי הספר ולגלות שזה כיף) והכי חשוב עם חבר'ה סוף הדרך (לא תמיד אולם מלא זה טוב וכיף). בואי גם נומר את האמת - יום שבת, שעה 11:00 בבוקר, תקוע כמו... לא בוקר, ולפני הצהריים (את יודעת ארוחת שבת אצל המשפחה וכאלה). היא גם היחידה שאני מכיר שבסוף האימון מציעה לכולם להכנס ביחד לסטודיו לרבע שעה של תרגילי בטן ושחרור... דבר אחרון - תבואי לשיעור שלה בימי חמישי בשעה 18:45, גם מפוצץ, גם מלא אנרגיה, גם כמו אתמול ים של שריקות ופשוט כיף לא נורמאלי. המדריכה הזאת ידועה כטובה, גם אני כאיש היי-טק שאין לו זמן, מוצא את הזמן לבוא לשיעורים שלה. בכל מקרה מסכים איתך שלא כדאי לפספס...

Tami661

New member
../images/Emo12.gif??? אתה היית עם החולצה האדומה?../images/Emo8.gif

ואני לתומי חשבתי שהמבטים הם בגלל שאני כזו...
נראה לי שבהחלט שילוב הסיבות שמנית, אפילו בתת מודע, משפיעים עלי ימי חמישי אין סיכוי שאגיע מאחר ואם אני לא באיזו חתונה... הם קודש הקודשים לאחד מבין שלושת הבודדים (והמדורג אצלי בראש סדר העדיפויות) אצלנו שבהחלט עושים לי את זה בגדול. אבל יהיה מעניין פעם לראות את המדריכה הזו בשיעור של מתאמנים אנרגטיים (מרוב השקט ששרר שם - פחדתי להוציא הגה...
)

סורי תמי, אני לא לבשתי אדום באותו יום

תמי שלום, קודם כל עשיתי בשבילך עבודה: מברור עם חברים, המדריכה מעבירה גם שיעורים בימים נוספים: ברשת הולמס פלייס: 1. ביום ראשון בשעה 7:00 בעזריאלי. 2. יום שלישי בשעה 19:00 בסניף שבקניון רננים אבל מניסיון אישי האקוסטיקה במקום לא משהו. 3. המדריכה גם לפי מה שחבר אמר לי (דני, בטח את מכירה אותו), היא גם העבירה שעה וחצי במרתון של עזריאלי. אני מאוד נהנה מהשיעורים שלה, גם חשוב לי במיוחד הקטע של היחס האישי והיא אחת שנותנת יחס אישי לכל מתאמן. כמו כן, כמו שהסכמנו ביחד, הטכניקה שלה מעולה וזה לא פחות חשוב. בעניין התלבושת, אין לי חולצה אדומה כמו שאת מתארת, החולצות שלי אחרות (דווקא יפה שבאת עם חברה שלבשה חולצת SPINNING מיוחדת). הבחור עם החולצה האדומה הוא מתאמן קבוע בימי שבת. זהו, בתקווה לשמוע ממך בקרוב. דרך אגב, אני מאחל לכל מדריך "שקט" כמו שהיה בשיעור בשבת, לפי מיטב זכרוני, שריקות במהלך השיעור והרבה כפיים בסוף השיעור הם לא סטנדרד אצל כל מדריך.

crowspin65

New member
קורה לי בערך פעמיים בשבוע...

בדיוק אותה תופעה. יש מדריכים/ות שפשוט נותנים אימון עשר, אבל יש מין תופעת "עדר" במחוזותינו, שכולם נכנסים למדריך שנחשב הכי וחבל... יש המון מדריכים טובים שאימנו אצלנו אשר מאוד נהניתי אצלם באימון אבל עזבו או הועזבו לאחר זמן קצר כי לא הצליחו למלא אולם... לפי דעתי, ואני מצטרף פה לדעת רבים שכתבו פה, אכן המקצועיות היא שמדברת והיא שגורמת למדוושים ותיקים להנות באימון. המשך שבוע טוב לכולם.

Tami661

New member
איזה מקסימים אתם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נראה שמכל תשובה של כל אחד מכם, אני בהחלט מבינה את סוד הקסם כשבראש ובראשונה נראה ש... הגעגועים לספינינג של פעם (וזה כולל גם "ספינינג טוב מתי שבא לי") תורמים את תרומתם לעניין. אז מתי מדוושים יחד ואיפה?

daykal

New member
|../images/Emo140.gif היי תמי לדעתי סוד הקסם הוא בהנאה

מהשיעור ומהמדריך/מדריכה אני מתחברת למה שכתב האופן הרוקד כי זה מתאר בדיוק מה שקורה אצלנו בסטודיו המדריכות תמיד שואלות מי צריך עזרה לפני השיעור ובמהלך השיעור תמיד בודקות שהכל בסדר בודקות את הדופק מתקנות את המנח של היידיים על האופניים וכו' בקיצור אני מאוד נהנת בשיעורי ספינינג כי אני מתחברת מאוד למוזיקה ולשיעור ולהרגשה הטובה שקיבלתי עוד כוחות להמשך השבוע שיהיה לך המשך שבוע מקסים ומהנה וחג פורים שמח ונעים

תגובה

תמי , לדעתי סוד הקסם הוא ....שיעור בנוי נכון עם מאמצים מתגברים ממסלול למסלול הסבר קצר לגבי מטרות השיעור. לתת למתאמן את ההרגשה כי הוא שותף באימון,ופחות "הפתעות" כדי שידע כיצד לחלק את המאמץ שלו מוסיקה תומכת. ופחות דיבורים. נ.ב מזמין אותך לשיעור כזה
יום נפלא

וודאי שקרה

לפעמים זה משהו במנטליות שהמדריך מעביר שמחבב אותו עלי אבל כמעט תמיד זה ענין של מערך השיעור. מישהו שמאפשר לך לעבוד כמו שצריך ד"א : נתקלתי במישהי שמתאמנת בפ"ת (בעיקר אצל רועי גרין) ולא יודעת מי זו תמי. מחדל!

Tami661

New member
אז זו ההוכחה שאני לא משקרת... נדיר למצוא

אותי בשיעורים של רועי גרין - כך שמילת המפתח היא "בעיקר..."
הוא איש חביב וסימפטי, המוסיקה שלו מאוד לטעמי אבל... החפירות, אלוהים, החפירות... אני מתחרפנת מזה
שלא לדבר על העניין שמוזיקה, ככל שתהיה לטעמי, כשאני צריכה לשמוע אותה משך שנה ללא שינוי, היא בשלב די התחלתי מפסיקה לגרות אותי

israelizach

New member
אינדיוידואלי לגמרי

מכיר את הנושא דוקא מהצד השני - יש מדריך שכולם שחולים עליו. הייתי פעמיים בשעור שלו, ולא מוכן להתקרב יותר לאיזור מתי שהוא מעביר שיעור. המסכנה היא שלכול אחד יש דברים קטנים ( או גדולים) כמו מוזיקה, גישה, מחוות קטנות (הצצה לשעון דופק, קריאת עידוד מסויימת וכו) שפשוט עושים לנו את זה. אז מה עם כולם מסתייגים?! תהני לך ותשתדלי לפרגן ששמה של אותה מדריכה עולה -אולי תגלי שיותר חושבים כמוך.

למעלה