מישהו יכול לפתוח לי מכאן

shtootit

New member
מישהו יכול לפתוח לי מכאן../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

מישהו יכול לפתוח לי בקלפים דרך האינטרנט
אני מדוכרת
צריכה תקווה...

blackcat2

New member
../images/Emo5.gifמה הבעיה?

מה את מבקשת לדעת? ספרי לנו במה מדובר ואנו ננחה אותך לפריסה המתאימה אותה תוכלי לעשות דרך האינטרנט. מאד פשוט.

shtootit

New member
הודעה למנהלת הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

אוי מה ההבדל חצי שנה
לידעתך יש לי קלפים ועוד בגיל 14 הייתי פותחת בהם וגיל זה בכלל לא משנה אז אל תבלבלו את השכל

צ ל י ל 8

New member
מצטערת אבל אלה נהלי הפורום.

חבל שאת כועסת וגישה כזו לא תורמת לך באופן אישי. החיים יפים-תחייכי.

shtootit

New member
אז....רוצה להעיף אותי../images/Emo35.gif

מה את כבר יכולה לעשות
הרי כל מי שרוצה יכול להיכנס גם אם הוא בן 3

צ ל י ל 8

New member
לא חמודה-אני לא רוצה להעיף אותך

אבל הגישה שלך לא נראית לי בוגרת
אולי אם היית פונה אליי במסר ומ עלה יפה את הדברים-הכל היה יכול להיראות קצת אחרת. כבר קרו מקרים כאלה. אבל את בחרת בדרך שונה. שתהיה לך שבת שלום

shtootit

New member
ממש לא פשוט....

לא אוהבת ששוללים אותי ישר מההתחלה בלי לדעת מי מה וכמה ורק שתדעי שאני בן אדם נורא שמח בדרכ וממש לא כמו שאת רואה אותי פשוט עיצבנת אותי על זה ששלת אותי ישר מההתחלה בלי לדעת ולשאול כלום ובקשר לקטע של אם תגידו לי משהו שלא יימצא החן בעיני... כמו שכבר אמרתי יש לי קלפים בבית אני יודעת פחות או יותר לקרוא בהם ואני מבינה די הרבה בזה אפילו שהפסקתי כי נכנסתי יותר לכיוון הקבלה אז... אל תגידי דברים שאת לא יודעת על מי שאת לא מכירה חבל שאת שוללת ישר אחרים

צ ל י ל 8

New member
במקום לכתוב את ההערות האלה:

"אז אל תבלבלו את השכל" "תעשי טובה ותפסיקי להיות קטנונית" יכלת להסביר את עצמך יפה. לא היה יכול להיות יותר פשוט את היית מסבירה את עצמך במקום להתנגח? את לא הראשונה שקיבלת תגובה כזו, וגם בטח לא תהיי האחרונה. כשנכנסים לפורום כלשהו בפעם הראשונה, יש לקרוא את הודעת המנהל/ת ולכבד את הכללים הנהוגים באותו פורום.

shtootit

New member
זה מעצבן../images/Emo70.gif

ומצטערת אבל לא חושבת שאני צריכה להסביר את עצמי לאף אחד שלא נדבר שבכלל לא ידעתי שיש הוראות כאלה הריי כשאת באה להיכנס לפורום את ישר נכנסת וממש לא טורחת לקרוא את ההוראות אלה התגובות שלי מתוך עצבים
זה עוד במצב טוב....

shtootit

New member
+ חלק נוסף

התנגחתי כמו שאת אומרת כי אחרי שהסתכלת בפרופיל שלי וראית את הגיל שלי (בייחוד כשיש לי עוד חצי שנה ל21) את מתעסקת בקטנות זה מה שישבור אותך חצי שנה
ומשהו לא מובן לי למה דווקא 21 ומעלה

צ ל י ל 8

New member
האם שמעתי נימת סליחה קטנה?

אם כן, אני מוכנה למחוק את השרשור הזה ונתחיל הכל מהתחלה. מה דעתך?

צ ל י ל 8

New member
למה מגיל 21 ומעלה?

בראש הפורום יש "שאלות נפוצות". תוכלי למצוא שם תשובה לשאלתך. ולידע כללי- לכל פורום יש מכתב המנהל/ת שמאוד מומלץ לקרוא אותו בפעם הראשונה כדי למנוע אי נעימויות.

למעלה