עכשיו שהאורחים הלכו אני מתפנה לענות
דאלאראס עשה את הדברים הכי גדולים במוסיקה היוונית,הוא מלך ההופעות החיות,הוא מלך האיצטדיונים,תראה בהופעות החיות איך הקהל משתף איתו פעולה. הוא עושה עם הקהל מה שהוא רוצה .(160000 אף זמר עוד לא הביא להופעה שלו)וזה לא המצאה של פאדי זה כתוב!!! את כל הזמרים הגדולים של יוון מכירים רק ביוון דאלאראס כבר מזמן הוא משהו בינלאומי,בכל רחבי העולם מכירים ושמעו כבר את השם הזה.(כולל פאקו דלוסיה-אל דימיולה-סטינג-ואחרים-עם דיסקים והופעות משותפות-לא ציינתי בכוונה את אדי נאפולי כי אותי הוא מרגיז!) אחרי דאלאראס חיזרו כל המלחינים והכותבים הגדולים של יוון.(לפעמים אפילו הוא הצליח "להרגיז" כמה מהם,שהם נשכחים על ידו(ראה מקרה קיומתיזיס). דאלאראס מעולם לא התפשר על איכות הנגנים,את התוצאות אפשר לשמוע בדיסקים ...וגם לראות תוצאות בהופעות החיות. בכל הדיסקים מנגנים כל השמות הגדולים של יוון ניקולופולוס-ופוליקנדריוטיס-ופאליאולוגו-ופאפדופולוס-וקרניזיס-ופאפוס-ומאברופולוס-ומוריאטיס- ובאבאקריס-וביטיקוצי'ס-וקרנדיניס-וקונטוגיאניס.(ויסלחו בוזוקאים גדולים ששכחתי אותם).וזארבאס-וסטאמאטאקיס-וסוקאס וקולקסיזיס........
כל נגן שמלווה או ליווה את דאלאראס,יש לו בעצם "כרטיס ביקור",משהו כמו "ויזה זהב" לכל החיים,זה פשוט מקפיץ לו את הקאריירה לשחקים.עם דאלאראס תמיד היו ונמצאים הבוזוקאים הכי גדולים של יוון. דאלאראס נתן ונותן במה לכשרונות צעירים ואחרים,אני לא יודעת אם אלכסיו היתה היום אותה אלכסיו בלי דאלאראס,כנ"ל גליקריה...ועוד הרבה אומנים אחרים. דבר חשוב שצריך לציין כריסטוס ניקולופולוס הגדול,עבד עם כל גדולי הזמר-עם כל יוון מא-ת הזמר היחידי שהלך איתו קרוב ל-20 שנה להופעות ברחבי העולם, זה יורגוס דאלאראס ולא שום זמר אחר.ומין הסתם !!!!בדיסק ההיסטורי המפורסם "איפרכו" של סטליוס קזנג'ידיס האגדי,תרצו או לא תרצו,ניקולופולוס דאג "לאחיו" דאלאראס שישב לצידו של קזנג'ידיס באולפנים
(ויש לי את הוידיאו הזה-זה כייף לא נורמלי לראות אותם יושבים באולפן זה לצידו של זה -ומקליטים את הדיסק ביחד עם כריסטו) חוצמזה ניקולופולוס אוהב הכי הרבה את דאלאראס
תמיד הוא דואג להדגיש,שהוא מחובר הכי הרבה לדאלאראס,ושלדעתו הוא עשה את הדברים הכי גדולים במוסיקה היוונית.
באהבה מסוני