מישהו יכול לשכנע אותי למה דאלאראס

רוני 38

New member
מישהו יכול לשכנע אותי למה דאלאראס

נחשב לזמר הכי חשוב ביוון?

זה מאוד פשוט לדעתי:

אתה לא חייב לאהוב אותו או אחרים אבל אתה חייב לשאול את עצמך האם פני המוסיקה היו נראים אותו הדבר בלעדיו...??? אם התשובה היא לא...ענית לעצמך. שים לב , יש מאות ואלפי גיטריסטים בעולם אבל לכמה מהם יש איזה צליל יחודי?...אריק קלפטון, בי בי קינג, קנופלר ואפילו מיקי שביב שלנו...כשאתה רק שומע צליל אחד אתה ישר יודע שזה הוא. יחיד ומיוחד וצף מעל כולם בתוך שפע הצלילים.

sony121

New member
עכשיו שהאורחים הלכו אני מתפנה לענות

דאלאראס עשה את הדברים הכי גדולים במוסיקה היוונית,הוא מלך ההופעות החיות,הוא מלך האיצטדיונים,תראה בהופעות החיות איך הקהל משתף איתו פעולה. הוא עושה עם הקהל מה שהוא רוצה .(160000 אף זמר עוד לא הביא להופעה שלו)וזה לא המצאה של פאדי זה כתוב!!! את כל הזמרים הגדולים של יוון מכירים רק ביוון דאלאראס כבר מזמן הוא משהו בינלאומי,בכל רחבי העולם מכירים ושמעו כבר את השם הזה.(כולל פאקו דלוסיה-אל דימיולה-סטינג-ואחרים-עם דיסקים והופעות משותפות-לא ציינתי בכוונה את אדי נאפולי כי אותי הוא מרגיז!) אחרי דאלאראס חיזרו כל המלחינים והכותבים הגדולים של יוון.(לפעמים אפילו הוא הצליח "להרגיז" כמה מהם,שהם נשכחים על ידו(ראה מקרה קיומתיזיס). דאלאראס מעולם לא התפשר על איכות הנגנים,את התוצאות אפשר לשמוע בדיסקים ...וגם לראות תוצאות בהופעות החיות. בכל הדיסקים מנגנים כל השמות הגדולים של יוון ניקולופולוס-ופוליקנדריוטיס-ופאליאולוגו-ופאפדופולוס-וקרניזיס-ופאפוס-ומאברופולוס-ומוריאטיס- ובאבאקריס-וביטיקוצי'ס-וקרנדיניס-וקונטוגיאניס.(ויסלחו בוזוקאים גדולים ששכחתי אותם).וזארבאס-וסטאמאטאקיס-וסוקאס וקולקסיזיס........
כל נגן שמלווה או ליווה את דאלאראס,יש לו בעצם "כרטיס ביקור",משהו כמו "ויזה זהב" לכל החיים,זה פשוט מקפיץ לו את הקאריירה לשחקים.עם דאלאראס תמיד היו ונמצאים הבוזוקאים הכי גדולים של יוון. דאלאראס נתן ונותן במה לכשרונות צעירים ואחרים,אני לא יודעת אם אלכסיו היתה היום אותה אלכסיו בלי דאלאראס,כנ"ל גליקריה...ועוד הרבה אומנים אחרים. דבר חשוב שצריך לציין כריסטוס ניקולופולוס הגדול,עבד עם כל גדולי הזמר-עם כל יוון מא-ת הזמר היחידי שהלך איתו קרוב ל-20 שנה להופעות ברחבי העולם, זה יורגוס דאלאראס ולא שום זמר אחר.ומין הסתם !!!!בדיסק ההיסטורי המפורסם "איפרכו" של סטליוס קזנג'ידיס האגדי,תרצו או לא תרצו,ניקולופולוס דאג "לאחיו" דאלאראס שישב לצידו של קזנג'ידיס באולפנים
(ויש לי את הוידיאו הזה-זה כייף לא נורמלי לראות אותם יושבים באולפן זה לצידו של זה -ומקליטים את הדיסק ביחד עם כריסטו) חוצמזה ניקולופולוס אוהב הכי הרבה את דאלאראס
תמיד הוא דואג להדגיש,שהוא מחובר הכי הרבה לדאלאראס,ושלדעתו הוא עשה את הדברים הכי גדולים במוסיקה היוונית.
באהבה מסוני

F a d i

New member
התשובה הזו מתאימה יותר לשאלה

למה הוא הזמר הכי גדול...

sony121

New member
פאדי אם התשובה לא מוצאת חן

בעיניך אתה מוזמן למחוק חמוד
אני בכל מצב אוהבת גם את הזמר ווליס.

F a d i

New member
אני רק אצטט את המקורית

האם פני המוסיקה היו נראים אותו הדבר בלעדיו...??? זה אומר ת'כל פשוט גאונית!

sony121

New member
אני גם יכולה להגיד שהמקורית

ממשפחת הגיאונים. יש מלא בוזוקאים ענקים ביוון אבל בכל זאת... רק צליל אחד מבריק רגיש ומצוחצח עם רגש ונשמה...וישר יודעים שמאחורי הבוזוקי יושב ניקולופולוס
אין ספק אחלה מקורית.

ZILEVO1

New member
כמה שאלות לפאדי

כמה להיטים גדולים בעיקר מהשנים האחרונות של דלארס זכו לאהדה והושמעו יום יום שעה שעה בתחנות רדיו יווניות? כמה להיטים גדולים בעיקר מהאחרונים שחרטטו לו נחרטו לך בזכרון. האם אתה זוכר או אתה יכול לציין לנו אפילו להיט אחד גדול לברכה? במקביל דווקא אלו היו טרזיס ומטרופנוס פלוטארכוס ונוטיס ובסיס ואפילו מקדונס שייצרו לנו להיטים ושהפכו מועדונים עד אור הבוקר. אז את המשפט האם פני המוסיקה רצוי שתגנזו הוא קצת פלצני.

F a d i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זילבו עשית לי את היום ואני רואה גם

לפאדי.
לא רק לדלאראס חרטטו הבעיה שהדיסקים של כולם היו חרא של דיסקים,מהגדול עד הקטן.כל הדיסקים נחלו אכזבה אחד גדולה. מדלארס מאלכסיו מפיצה פאפאדופולו מרגריטיס,וגם ניקולופולוס מייצר לנו הרבה זבל בזמן האחרון,כן כן סוני!!

ZILEVO1

New member
תמשיכו לצחוק

אם היה לכם תשובות,לא היתם שמים פרצופים מחייכים.

נטשה9

New member
../images/Emo67.gifראיון מעניין איזה עצבני זילבו

זילבו אני מסכימה איתך שטרזיס גנב את ההצגה לכולם.היום טרזיס הוא הכי גדול ביוון.

מה זאת אומרת חשוב

באותה מידה שהוא חשוב,אלכסיו חשובה,וויטלי חשובה,וטרזיס חשוב,ומיטרופנוס חשוב,ואנה ביסי חשובה,ומילאס חשוב,וקוצי'ראס חשוב.ועוד ועוד.לא ברור מה ההבדל בכלל. מי קבע שהוא הכי חשוב,איפה קראת את זה?

למעלה