מישהו יכול לשלוח לי קישור לערוץ ניקולדיאון? מעוניין לצפות בפרק של מחר בלייב, ואני כרגע בלי TV
R roeiuzan New member 14/12/14 #1 מישהו יכול לשלוח לי קישור לערוץ ניקולדיאון? מעוניין לצפות בפרק של מחר בלייב, ואני כרגע בלי TV
Roei152 Well-known member מנהל 14/12/14 #1 סורי לא יכולים לעזור..... אבל הכי כייף לראות אחרי כולם אתה יודע ככה נשאר לך להיות פחות זמן במתח.....
Roei152 Well-known member מנהל 18/12/14 #1 מאורה את טועה באתר של וואלה זה רק אתר נספח לסדרה אין שם את הפרקים המלאים.....
C ComplicatedCutie New member 18/12/14 #3 מה ??? כבר לא מפרסמים שמה את הפרקים לסדרות שלהם.. אופפ, רק ככה ראיתי את ה3 פרקים של "החממה". הזוי.. אולי באתר של הוט
מה ??? כבר לא מפרסמים שמה את הפרקים לסדרות שלהם.. אופפ, רק ככה ראיתי את ה3 פרקים של "החממה". הזוי.. אולי באתר של הוט
Roei152 Well-known member מנהל 18/12/14 #1 זה ברור שבאתרים הרשמיים מטעם החברות מפרסמים את הפרקים הראושנ -ים כדי לעשות פירסום לסדרה אבל אח"כ כבר לא...
זה ברור שבאתרים הרשמיים מטעם החברות מפרסמים את הפרקים הראושנ -ים כדי לעשות פירסום לסדרה אבל אח"כ כבר לא...