מישהו יכול לשער אם יהיו תנאי גלישה

eyalnoy

New member
מישהו יכול לשער אם יהיו תנאי גלישה

"נאותים" ביום ראשון??????????????

yschwarz

New member
לשער תמיד אפשר....

רק לא לשכוח שתחזית מזג האויר היא ניחוש בלבד !! השרב אמור להסתיים בשבת אחה"צ אולם השלג ,סביר להניח,יהיה מיימי . שלג מיימי(סלאש) גורם לשרירים לעבוד קשה יותר מאחר והמגלשים "נדבקים" לשלג. צא ולמד מהו ערך הגלישה (לא של צסנה בשעת חירום)ביום זה...

alonaski

New member
אה.... לכלכת!!! ../images/Emo3.gif

חיזוי מזג האוויר ומטרולוגיה - זה מדע המושתת על נתונים ומודלים! ניחוש - זה משהו שכל אחד מאתנו יכול לעשות. חיזוי מזג אוויר - רק מעטים מבינינו "עושים", ורק כאלה שעוסקים בזה ומכירים את התורה של מדע המטרולוגיה!!!

yschwarz

New member
הממממ....

שכחתי לציין בכרטיס האישי שלי: אני חובב מטאורולוגיה שנים ואף עשיתי קורסים של האוניברסיטה הפתוחה אולם זה נשאר בגדר תחביב בלבד....

alonaski

New member
זה מעניין! ../images/Emo12.gif אז כמטארולוג חובב

ואחד שקצת בקיא בתחום... אתה טוען ברצינות שחיזוי מזג אוויר הוא ניחוש בלבד?!?!...
אתה בטוח שהשלמת את כל הקורסים באונ' הפתוחה?...

yschwarz

New member
אני טוען ש...

עובדה שהניחוש הלא מוצלח של מטאוטק ושל מרכז החיזוי בבית דגן הוא בגדר התנשאות. אמנם בועז ידידי צדק בתחזית השנתית הנוכחית(וגם בקודמות,עד כמה שזכור לי),אך לנבא ש ב10 לפברואר ירד שלג בירושלים(דבר שלא קרה בטווח של פלוס מינוס 3 ימים) זו גם התנשאות וניחוש פרוע. מספיק היה לומר את התפריט החודשי בראשי פרקים כלליים. ולבועז,אני מעריך את עבודתך(קטונתי לידך-וזה לא נאמר בזילזול)אך אני מצפה שלא תתחבא מאחורי התגובות של אלונה !! בידידות!! יוסי שוורץ

למעלה