מישהו יכול לשפוך אור על התזונה של הלוחמים

yair_bar

New member
מנהל
מישהו יכול לשפוך אור על התזונה של הלוחמים

עם דגש על לוחמים צמחונים? לזכרוני פיץ' הפך לא מזמן לצמחוני או משהו כזה. מעניין אותי לדעת אם הפסקת אכילת בשר גורמת לירידה ביכולת הלחימה לא, תשובות על מאצ'ידה והרגלי השתייה שלו לא רלוונטיים הפעם

BeniTaz

New member
אני יודע שרק פיץ' ודנזיג לא אוכלים בשר

לגביי דנזיג אני לא סגור אם הוא צמחוני או טבעוני.. מעניין אם יש עוד לוחמים למרות שקשה לי להאמין. אתה גם בטרנד יאיר?

YardenBu

New member
דנזינג טבעוני, שילדס טבעוני וצמחוני מלידה

אנטוניו מקי טבעוני. ג'ייסון היי גם עבר לטבעונות. אגב, גם מייק טייסון טבעוני.

BeniTaz

New member
פששש סחטיין עלייך ירדן

הנה אלון, מצאנו לך כמה חברים..

YardenBu

New member
ככה זה כשמחוברים ל peta2 24/7

אם תרצה אני גם יכולה לדקלם לכם להקות טבעוניות

yair_bar

New member
מנהל
לא. אבל אני שוקל זאת

במיוחד עכשיו כשאני רוצה לשלב את זה יחד עם דיאטה פשוט מעניין אותי לדעת אם אני צפוי לירידה בכח

no gi

New member
נראה לי שגם פרנק מיר צמחוני.

נראה לי שיש לו מספיק שריר.

yair_bar

New member
מנהל
לדעתי הוא העלה מסה לפני לסנר

בצורה לא חוקית משום מה כל הספורטאים הטבעוניים/צמחוניים שהוזכרו כאן לא עשו חייל לאחרונה

moriarty

New member
לפני קארווין.

בשני הקרבות נגד לסנר הוא עוד היה קטן יחסית.

welterweight

New member
לא נראה לי שזה צריך להיות המדד

אתה לא מתאמן כמותם ולא עומד בעומסים כמותם. עצם קיומם של לוחמים ברמות האלה מראה על זה שתוכל לעבור לטבעונות ולא רק שלא בהכרח תאבד כח,אלא שגם תוכל להעלות לא מעט,וזה מתוך הנחה שגם לוחם מתחתית קאדר ה UFC יימצא בכושר וברמות כח גבוהות יותר ממך (בלי לזלזל). אני מניח שהשאלה שתצטרך לשאול היא מה הם עושים מבחינה תזונתית כדי להגיע לרמות האלה,אבל זה כבר משהו שאני בספק אם תקבל עליו תשובה פה. בסופו של יום אני לא חושב שתוכל להתחמק מפגישה עם תזונאית וכנראה שגם לא כדאי לך.לדעתי שינוי כזה בחיים מצדיק את ה100-200 שקל לפגישה.

lior 30 rg

New member
יש תוספים שמשלימים את החוסר בבשר.

מבחינת אימון הדבר האקוטי היוא חלבון ואת זה אפשר להשלים ללא בעיה עם חישוב מחדש של מנות החלבון שתצטרך. את שאר החוסרים אפשר להשלים עם תוספים למיניהם.

dbt1

New member
יש תוספים, פרט לחלבון, שמשלימים את החוסר בבשר

? אפשר דוגמאות? (שואל מעניין אישי).

למעלה