מישהו יכול לתרגם לי מילה בבקשה? ספייריבס (סוג של צלעות חזיר) בהונגרית? וגם, שייטל? וורד הצלע? תודה
S sharontze New member 19/4/04 #1 מישהו יכול לתרגם לי מילה בבקשה? ספייריבס (סוג של צלעות חזיר) בהונגרית? וגם, שייטל? וורד הצלע? תודה
B B T1 New member 19/4/04 #4 זה כשר, היתר לא, לכן אני לא מכיר אותם, למרות שלומר את האמת אני מכיר הרבה חזירים.
J ju100 New member 20/4/04 #5 קיצ'י דיסנו..שם..../images/Emo41.gif באמצע...הוא דוקא עושה רושם כשר מאוד!!!
J ju100 New member 20/4/04 #7 מתוקים לא מילה....../images/Emo41.gif יש לי כל הזמן נפילות וניתוקים באינטרנט....מה שלומך?
J ju100 New member 20/4/04 #9 תודה גלי....../images/Emo41.gif בסדר..עבדתי כרגיל עד הערב..ואחרי סידורים אי אילו הגעתי הבייתה.. סוף סוף למחשב שלי...והנה ה"טינטרטנט"..משחק לי...
תודה גלי....../images/Emo41.gif בסדר..עבדתי כרגיל עד הערב..ואחרי סידורים אי אילו הגעתי הבייתה.. סוף סוף למחשב שלי...והנה ה"טינטרטנט"..משחק לי...
S sharontze New member 20/4/04 #11 צלעות חזיר זה כשר? מעניין לדעת ואם לא את זה תירגמת - אז איזו מהמילים תרגמת?
J ju100 New member 20/4/04 #14 ביטי..מחובתך..../images/Emo41.gif לדאוג ל"כוכבית הלצון" ליד הבדיחות שלך..כי מישהו עוד יקח אותך *ברצינות..ככה ראית?
ביטי..מחובתך..../images/Emo41.gif לדאוג ל"כוכבית הלצון" ליד הבדיחות שלך..כי מישהו עוד יקח אותך *ברצינות..ככה ראית?