מישהו יכול לתת הסבר - מחסור בבתים להשכרה

goder

New member
מישהו יכול לתת הסבר - מחסור בבתים להשכרה

מזה שנה שלמה אני מחפש בית להשכרה בלפיד עבור חברים שמתענינים במקום. למרות שאני גר כאן, מכיר אנשים ומחפש כל הזמן (אירילה: אני יודע - בלוחות....) ההיצע דל ביותר. אז או שהיישוב שלנו כל כך מוצלח שאנשים לא עוזבים / נודדים / משפרים דירות וכו'. אפשרות אחרת שהמחירים נמוכים ולא גורמים לאנשים להציע בתיהם. אני בכל אופן לא מוצא הסבר לתופעה המורכבת . אשמח לשמוע ממשהו הסבר אינטליגנטי על מנת להעבירו לחברי. בתודה חנן

לי יש הסבר

אבל לצערי הוא לא אינטלגנטי. האם אתה בכל זאת מעוניין בהסבר הלא אינטלגנטי שלי? תנסה מה יש לך להפסיד.

goder

New member
מחפש הסבר - מחסור בבתים להשכרה

אשמח לקבל הסבריך המלומדים. כמיטב המסורת באתר אני מניח כי קורטוב ציניות / בדיחות דעת / להט יצרים יהיה ודאי בתשובתך. בכל אופן אני מוכן לנסות!! אגב אם במקרה אתה מכיר משהו שמוכן לפנות ביתו בעבור חופן מכובד של שקלים (-להציע היום דולרים זה לא משהו...) אז אשמח לקבל המידע אבל, אנא, רק בדרך אישית כלשהי! אם, חלילה, תפרסם מידע כזה מעל גלי האינטרנט אזי עד שאני אפנה למשכירי הבית תשובתם תהיה כמאמר הפרסומת: "מצטערים זה כבר לא אקטואלי" תודה על ההתיחסות חנן

התשובה למחסור בבתים

לצערי התשובה שלי בקשר למחסור בבתים להשכרה אין לה קורטוב ציניות וגם לא קרטיב צונן וגם אין בכלל בדיחות הדעת. אך בגלל התשוקה לבתים בישוב התשובה שלי תהיה עם המון להט יצרים. האם אתה עדיין מעוניין בתשובה הלוהטת?

kiyossi

New member
-------../images/Emo82.gif -------

אכן כך רונן, יש מחסור בבתים להשכרה כמו גם בתים לרכישה. את הסיבה לא חקרתי אבל מנתונים שקיבלתי המצב מאד מעודד, מחירי הבתים לרכישה ולהשכרה עולים, דבר המעיד על מגמת נדל"ן חיובית ביותר בעיקר בעבור בעלי הבתים. למה מעודד? סימן שבכל זאת רמת ואיכות החיים בלפיד רק עולה, המשכירים דורשים והשוכרים מצביעים עם הכיס. אני מאמין שאם תנבור טוב יתכן ובכל זאת ימצא בית להשכרה.
תשתמש בשירותי חברות הנדל"ן שבאזור ובהצלחה. נ.ב.-אם בכל זאת תמצא ...תודיע לי, גם לנו יש חברים שצריכים לפנות בקרוב ומחפשים בית רק בלפיד

goder

New member
מחסור בבתים

אני מסכים איתך במאה אחוז. המצב מעודד כי העליות מעידות על שינוי לטובה באיכות החיים, בהרכב האוכלוסיה ובשלל משתנים נוספים. לנו (- תושבי היישוב) הדבר אינו עוזר כי אנחנו נוכל לממש את העליות רק לאחר "מאה ועשרים" או ליתר דיוק מדובר בהגדלת הירושה לילדים... אבל בנקודה זו יש כבר התבוננות פילוסופית משהו. בכל אופן אני ממשיך לחפש -ואשמח אם משהו יוכל ללחוש על אזני אם יש לו משהו רלבנטי. חנן

למעלה