מישהו יכול לתת לי את הכתובת ?

ורדית 8

New member
מישהו יכול לתת לי את הכתובת ?

אני רוצה לפעול למען קדימה. היכן הכתובת של סניף תל אביב ומי ראש הסניף?

yaelh8

New member
תשובה

לפי דעתי עדיין אין סניפים למפלגה אני ממליצה לך להירשם באתר הרישמי ולחכות בסבלנות לפי פירסומים שונים פעילות סניפים ומתנדבים תחל בפברואר

friend9

New member
שיר שלא קשור למפלגה

חידון: מי כתב את השיר? קָדִימָה! כָּל הָעַמִּים לִלְשׁוֹנוֹתָם בְּאַרְצוֹתָם לְגוֹיֵיהֶם, יִשְׁכְּנוּ בְּאֶרֶץ אֲבוֹתָם יֹאכלוּ מִפְּרִי יְדֵיהֶם מְסִלּוֹת בַּרְזֶל גַּם אֳנִיּוֹת יַעֲשׂוּ בְּרֹב מְזִמָּה עָרִיהֶם יִבְנוּ לְתַלְפִּיוֹת הוֹלְכִים אַךְ קָדִימָה! רַק אַתָּה עַם יְהוּדָה בֵּין הַגּוֹיִם נוֹדֵד וּבְאַרְצְךָ הַחֲמוּדָה יַאֲהִיל עֲרָבִי בוֹדֵד, בִּמִזְרֵח-שֶׁמֶשׁ שָׁם אַרְצֶךָ, אַרְצֶךָ הַנְּעִימָה. שִׂים מְסִלּוֹת צִיּוֹן אלֶ לִבֶּךָ, לֶכֶת גַּם קָדִימָה! תְּשַׂדֵּד תְּפַלַּח אֶת תְּלָמֶיהָ, תִּמְצָא מֵאָה שְׁעָרִים... זָהָב תּוֹצִיא מֵהָרֶיהָ, וּדְבַשׁ מִן הַתְּמָרִים. כֶּסֶף, זָהָב, הוֹן אוֹצָרוֹת, בָּאָרֶץ שָׁם פְּנִימָה... עֲלֵי נְהָרוֹת שִׂים מַעְבָּרוֹת לֶכֶת אַךְ קָדִימָה! שָׁם בָּאָרֶץ אֲבוֹתֶיךָ רָשְׁמוּ בַּמִּכְתָּבִים, קוֹרוֹת יְמֵי עִתּוֹתֶיךָ חָזוּ בַּכֹּכָבִים – כְּמוֹהֶם לִחְיוֹת בְּחַיֵּי דְרוֹר מוּל כּוֹכָבִים רֹאשׁ הָרִימָה, וּבְאורָם גַּם תּרְאֶה אוֹר לֶכֶת רַק קָדִימָה!!...

ורדית 8

New member
זאת בדיחה? את רצינית?

את רוצה להגיד לי שיקומו סניפים רק לבחירות? אם יש כל כך הרבה רשומים למה לא מקימים סניפים מיד? או שאולי לא רוצים פעילות של אנשים במפלגה מלבד שיצביעו עבורה? אולי זה ישאר לתמיד שראש המפלגה קובע את הרשימה כמו באגודה וש"ס? מי הכתיר את אולמרט לאדמו"ר המפלגה?

תומרס1

New member
קודם כל ברוכים הבאים לפורום

עכשיו בלי עצבים.. קדימה זו מפלגה חדשה שעוד רק קמה ומתחילה את דרכה.. אני סמוך ובטוח שבקרוב יקימו סניפים ומטות בכל רחבי הארץמ ולא רק לבחירות זה יקרה ממש בקרוב.. גם אני רוצה להתפקד אבל צריך קצת סבלנות זה לא דבר שקורה מהיום להיום.. בנתיים תהיי שותפה פעילה בפורום..

המפלגה היא מפלגה חדשה

אני מבטיח לך שברגע שהיא תתגבש ותתמסד היא תכלול מוסדות ופריימריז פתוחים לכל המתפקדים. ככה גם טוענים חברי המפלגה, שוב ושוב.

למעלה